با سلام
زمانیکه از ارسال مطلب در وب سایت برای قرار دادن مطلب در سایت استفاده می کنم , ادیتور نمایش داده نمی شه ! از هر ادیتوری هم که استفاده می کنم فرقی نمی کنه و لی زمانیکه وارد بخش مدیریت می شم
و برای قرار دادن مطلب در سایت با ادیتور مشکلی ندارم !

با سلام
زمانیکه از ارسال مطلب در وب سایت برای قرار دادن مطلب در سایت استفاده می کنم , ادیتور نمایش داده نمی شه ! از هر ادیتوری هم که استفاده می کنم فرقی نمی کنه و لی زمانیکه وارد بخش مدیریت می شم
و برای قرار دادن مطلب در سایت با ادیتور مشکلی ندارم !
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
با قالب پيش فرض تست كنيد ببينيد باز هم همين مشكل رو داريد؟
موفق باشيد
بله دوست عزیز ؛ مشکل هنوز هم هست !نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
پوشه cashe رو خالي كنيد
آخرين تغييراتي كه اعمال كرديد چي بوده؟
يكبار آخرين نسخه ي جوملا 1.5 رو در هاستتون جايگزين كنيد و پوشه installation رو حذف كنيد ببينيد مشكلتون بر طرف ميشه يا نه
موفق باشيد
نمی دونم مشکل از قالب یا چیزه دیگه !
زمانیکه برای مطلب ادامه مطلب در نظر می گیریم در سایت دکمه ادامه مطلب نمایش داده نمی شه !؟
در قسمت مربوط به مطالب با ارور زیر روبرو می شم ؟!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Too few arguments in /home/comnasse/public_html/libraries/joomla/methods.phpon line 138
سلامنوشته اصلی توسط pouria1980 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفاً مشکلتون رو واضح بفرمایید ! هر دو جمله شما یکی هست ! اما جمله اولی دومی را نفی میکند و جمله دومی نفی جمله اول است !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز زمانیکه برای یک مطلب ادامه مطلب در نظرمیگیرم در صفحه اول نمایش داده نمی شه , در قسمت مجموعه ها هم که برای مجموعه اون مطالب در نظر گرفتم در ادامه مطلب به جای نمایش دکمه ادامه مطلب ارور بالا رو میده !؟
ممنون از راهنماییتون
از نصب سريع قالب استفاده كرديد؟
بله در ابتدا این کارو کردم ولی چون جوملا انگلیسی بود نسخه کامل جوملا رو از سایت دانلود کردم ( نسخه فارسی ) و جاییگزین کردم
علاقه مندی ها (Bookmarks)