اگه کسی سریع تر کمک کنه ممنون می شم

اگه کسی سریع تر کمک کنه ممنون می شم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
مشکل اون قسمت مربوط به float حل شد.الان فقط اگه اون قسمت لینک رو بهم کمک کنید ممنون می شم
سلام
دوست عزيز دو كلمه ي " اسپم نفرستيد" رو به چه زبوني بگيم كه شما رعايت كنيد؟
دوستان سرشون شلوغه و همگي مشغول كارهاي خودشونند. اين انتظار شما نا به جاست
از شما هم درخواست داريم كه صبور باشيد و قوانين رو رعايت كنيد. اميدوارم از اين به بعد شاهد چنين رفتاري از شما نباشيم
----
اين قالب رو آنلاين كنيد تا جوابتون رو بدم. اين مشكلي كه گفتيد رو من ندارم
موفق باشيد
ببخشید این که می گید" اسپم " من متوجه نمی شم منظورتون چیه !
این فروم برای سوال پرسیدنه منم دارم همین کارو می کنم !
در مورد این که شما این مشکل رو ندارید من عکس اون قسمت رو تو پست قبلی گذاشتم .اگه نگاه می کردید متوجه می شدید
در مورد آنلاین کردم هم من یه بار گفتم هاستی ندارم که روش قالب رو بزارم در عوض قالب رو فرستادم
در ضمن شمایی که عوض تیم جوملا هستین باید کمی اخلاق مدار تر باشید و با بقیه بهتر صحبت کنید نه اینکه بر عکس!!!
اسپم يعني اينكه منتظر جواب دوستان نيستيد و پشت سر هم ارسال داريد. نمونه هاش:
ارسال هاي متوالياگه کسی سریع تر کمک کنه ممنون می شم
هر انجمني قانون مختص به خودش رو داره.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين برخورد براي كاربران خاطي هستش. در رفتارتون تجديد نظر كنيد تا برخورد بهتري با شما بشه. مي تونيد ارسال هاي من يا ساير دوستان رو ببينيد و آناليز كنيد كه با افراد قانونمند و خاطي چه طور برخورد ميكنيمکمی اخلاق مدار تر باشید و با بقیه بهتر صحبت کنید نه اینکه بر عکس!!!
تاريخ عضويت شما هم گوياي اينه كه كاربر تازه وارد نيستيد و از قديمي هاي انجمن هستيد. بنابراين انتظارات ما از شما بيشتر از سايرين هستش
__________________________________________________ ___
در يك هاست رايگان آپلود كنيد. گيگپا يا گيگفا دو نمونه ي فارسي هستند كه مي تونيد سايتتون رو اونجا بالا بياريد و بگيد كه دقيقاً كجا رو مشكل داريد. در اون موقعيت من مطلب دارم ولي اين مشكل شما رونداره
موفق باشيد
سلام
کسی می تونه بگه من اگر بخوام این قالب رو فارسی کنم و فونت خاصی رو بهش اختصاص بدم باید چی کار کنم ؟
منظورم تو همون فایل CSS هست
و اینکه من تا حدی CSS و HTML رو بلدم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر لازمه تا فایل CSS رو هم براتون بذارم
ممنون می شم کسی بتونه کمکم کنه
سلامنوشته اصلی توسط darken [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشكلتون رو توي تاپيك ديگه اي مطرح كنيد
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)