سلام ، در سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از چه ماژولی استفاده شده و آيا با 1.7 سازگاره؟ با تشکر

سلام ، در سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از چه ماژولی استفاده شده و آيا با 1.7 سازگاره؟ با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
از اين افزونه استفاده كرده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
سلام دوستان
من این پلاگین را نصب کردم حقیقتش نمی دونم چطوری باید فعالش کنم /
توی تنظیماتش رفتم و همه چیو فعال کردم اما نمی دونم چطوری روی سایت فعال میشه؟
مرسی از کمکتون
این کامپوننت هست و باید وارد مدیریت منوهای سایت بشین و یک منو به اون اختصاص بدین ( ایجاد منوی جدید و یا تغییر اون)
خير دوست عزيزنوشته اصلی توسط suntafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين كامپوننت نيست
پلاگينه و نميشه به منو اختصاص داد
آموزشش در اينجا قرار داره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
حق با شماستنوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من چند پنجره رو با هم باز کردم و متنی که نوشتم مربوط به این تاپیک نبود ، تو تاپیک بعدی هم توضیح دادم که ظاهرا حذف شده ، اگر امکان و دسترسی ویرایش مطلب خودمون برای ما ایجاد می شد خوب بود
سلام...خواستم از این ماژول استفاده کنم اما برای من خطا داد...ماژول دیگه ای شبیه این که برای پرسش و پاسخ باشه میشه معرفی کنید ...متشکر
سلام
دوست آغاز كننده ي اين تاپيك پرسيدند كه:
كه همون پلاگيني كه معرفي شده رو بهشون معرفي كرديم چون اون سايت هم از اين پلاگين استفاده كرده. ولي اين پلاگين با 1.7 سازگار نيست!سلام ، در سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از چه ماژولی استفاده شده و آيا با 1.7 سازگاره؟ با تشکر
براي 1.7 مي تونيد از افزونه زير كه شامل ماژول و پلاگين ميشه استفاده كنيد
موفق باشيد
سلام...ممنون از لطفتون...من ماژول و پلاگین را نصب کردم....آیا نصب فقط ماژول کفایت میکنه ؟؟؟ سوال دوم اینکه : نحوه کار باهاش چطوره ؟ من ماژول را نصب کردم و در یک موقعیت سایت قرار دادم ... اما کاربران چطور می تونند سوال کنند ؟؟؟ هیچ چیزی نیامد که آنها بتونند سوال کنند... من چطور می تونم جواب سوالهاشون را بدهم ؟؟؟؟
ممنون میشم یه راهنمایی خوب بنمایید متشکر از شما
سلام ، آيا افزونه
از فارسی پشتيبانی می کند؟
ویرایش توسط zara42 : 12-28-2011 در ساعت 05:01 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)