-
مشکل در نشان ندادن مجموعه ها وبخش ها در گزینه منو
با سلام بنده به مشکلی بر خورم که خیلی اذیتم میکنه
من در هاستم جوملا 1.5 نصب کردم و بخش و مجموعه مربوطه را ساختم و مطالب را هم به مجموعه و بخش های آن مرتبط ساختم اما وقتی میخواهم یک بخش یا مجموعه ام را در main menu بگذارم بعد از گذاشتن و رفتن به سایتم اصلا هیچ بخشی و یا مجموعه نمایش داده نمیشود و صفحه اصلا تو نمیرود و سریع stop میشود با نمایش هیچ کدام مشکل ندارد فقط با مجموعه و بخش مشکل دارد و لینک مستقیم مطلب هم به منو میدم کار میکند اما بخش و مجموعه را نشان نمیدهد و صفحه سریع stop میشود
با تشکر
قبلا این مشکل را نداشتم جدیدا این مشکل برایم پیش آمده است
سایت بندهdehkadeh22.ir میباشد و میتوانید ببنید که مثلا بخش اخبار داخلی در منوی اصلی اصلا داخل نمی رود.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-06-2011 09:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
شما ابتدا باید یک مجموعه به نام اخبار داخلی ایجاد کنید.بعد به main menu برید و روی دکمه جدید کلیک کنید و از لیستی که باز میشه روی گزینه مطالب کلیک کنید؛بعد هم نمایش مطالب یک مجموعه به صورت بلاگ رو بزنید.حالا یک صفحه برای شما باز میشه که میتونید تنظیماتی مثل عنوان و ... بهش بدید و بعد ذخیره کنید.
امتحان کنید ببینید درست میشه یا نه؟
-
-
با سلام خدمت شما دوست عزیر
خیلی معذرت میخوام اما از پشت کوه نیومدم که اینارو توضیح دادی اما بازم دستت درد نکنه
من کار با جوملا کامل بلدم اما جوملام خراب شده و دیتا بیسش مشکل پیدا کرده میخوام ببینم چی کار باید بکنم؟
هر کاری میکنم درست نمیشه
خواهش میکنم اگه کسی بلده راهنمایی کنه
-
-
سلام
دوست عزيز كدوم لينك منو مشكل داره؟
من تو سايتتون رو هرچي كليك كردم بدون مشكل باز شد
موفق باشيد
-
-
با سلام به دلیل نصب پلاگین های متعدد و نامرغوب بود
با تشکر از همه مشکلم برطرف شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)