-
مشکل در منو سمت راست
با سلام خدمت شما دوستان خوبم
میخوام منوهای اصلی رو ویرایش کنم . تمام ماژول ها هم فعال شده هست ولی چیزی توی منوی اصلی نشون نمیده . اینم عسکش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثلا منوی کاربری و منوی اصلی و همه و همه انتشار دارن ولی چیزی توی سایت نشون نمیده . آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل بعدی هم اینکه اینجایی که توی عکس نشون دادم ( زیر ماژول ورود ) رو میخوام یک عکس یا ماژول یا یک لینک یا چیزه دیگه بذارم باید چه اقداماتی انجام بدم ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-22-2011 09:14 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
مشخصات جوملا را خصوصی بفرست ببینم داستانش چیه
موفق باشید
-
کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
جناب آقای نوید ، نمیدونم منظور منو به خوبی متوجه شدید یا نه . ببینین ، آیتم منوی اصلی من دارای چند بخشه و همشون هم در حالت انتشار هستن ولی هیچ کدومشون توی سایت نمایش داده نمیشن . مثلا همون خود گزینه صفحه اصلی . من میخوام گزینه هایی که مثلا توی منوی بالا هست رو توی منوی سمت راست هم داشته باشم .
لطفا راهنمایی کنید . ممنونم
-
-
دروود
چک کنید که ماژول در تمامی ضقحات منتشر شده باشد
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
من چک کردم ، مشکل دقیقا موردی است که مرصاد عزیز فرموده
موفق باشید
-
کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
نوید جان واقعا ممنونم .
چند سوال کوچولوی دیگه
1 - چطور میشه منوی های بالا رو آبشاری کرد ؟ ( اسم ماژول ) ( حدالامکان چک شده توسط خودتون ، راحت تر باشه )
2- چطور میشه یه عکسی که توی یه مطلب هست رو به یک مطلب لینک کرد ؟ ماژول خاصی باید نصب کنم ؟
این هم آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیشاپیش ممنونم از صبر و بردباری و راهنمایی های سودمند شما
-
-
سوالات جدید رو در تاپیک جدید مطرح کنید دوست عزیز ، به عنوان تاپیک دفت کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)