سلام یه کامپونت سراغ دارید که یه چیز شبیه سرویس های وبلاگ دهی باشه مثل این سایت tutiblogger.com/ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید

سلام یه کامپونت سراغ دارید که یه چیز شبیه سرویس های وبلاگ دهی باشه مثل این سایت tutiblogger.com/ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ببینید این داره از Multicms Mambo استفاده می کنه. که یک کامپوننت نیست! باید یکسری فایل ها در مامبو ریپلایس بشه.
قیمتش هم 50$ هست. لینک . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما در کل کار جالبیه نمیدونم روی مامبو فارسی جواب میده یا نه.
اول بگم که یکی از دوستان گفته بود که این چیزا با کامپونت می شه به همین خاطر این جامطرح کردم حالا ادامه سوال
امنیت این سیستم چطوره ؟
آیا چیزی شبیه به سراغ دارید؟
امنتیش بالا نیست!
نسخهای که این دوستمون نصب کرده خیلی قدیمیه. 4.5.2
تا جایی که من سرچ کردم مامبو چنین چیزی نداره که بشه باهاش وبلاگ با سابدومین مجازی ساخت. اما وردپرس یکی دو هفته پیش wordpress mu رو منتشر کرد .
البته برای مامبو mamblog هم هست که به هر فرد وبلاگ میده منتها سابدومین نمیسازه.
دمو و دانلود: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از راهنمایی تون ممنونم
با این مامبلاگ چطور کار می کنن و به جای ساب دومین از "/" استفاده می کنه؟ ممکنه کمی بیشتر توضیح بدید؟
من این کامپونت رو نصب کردم اما کار نمی کنه و می گه نمی شه توش نوشت یعنی اصلا صفحه ای نمی اره که کاربر بتونه ثبت نام کنه تا چه برسه یه وبلاگ درست کنه؟
باید چی کار کنم تا درست شه؟
این خطا رو می ده
No matching blog entries could be found.
راهنمایی کنید دیگه!! >![]()
شما باید روی مامبو 452 به پایین نصب کنید!!!!
مگه اون یکی رو خریداری کنید!
علاقه مندی ها (Bookmarks)