-
آدرس صفحات وقتی از طریق منوها لینک نمی شوند
سلام .
نمی دونم تیتر مطلبم رو کسی فهمید یا نه ؟ البته جستجو کردم بصورت کامل در اینمورد چیزی توی انجمن پیدا نکردم . ولی منظورم اینه که من تنظیمات مربوط به SEO کردن آدرس ها رو انجام دادم و وقتی که ازطریق منو به صفحه ای می رم ، آدرس ها سئو شده است و خیلی عالی .
ولی چند تا صفحه دارم که از طریق اونها به یکسری صفحات دیگه برده می شه ، که اونها در منوی اصلی لینک مستقیم ندارند . اون صفحات رو به شکل خیلی بدی نمایش می ده .
من از ادیتور CK-Editor استفاده می کنم که امکان ایجاد لینک به مطالب رو در خودش داره .
برای مثال :
آدرس اصلی سایت :
آدرس مطلبی که در منوی اصلی لینک داره :
آدرس مطلبی که از طریق این صفحه بالایی واردش می شید و البته نوع آدرس دهی اش خیلی بده به نظرم :
می خوام بدونم راهی داره که این آدرس سوم رو هم مثل آدرس دوم تغییر بده ؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-23-2011 01:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
براي اينكه به اين صورت در بياريد دو راه داريد
يكي اينكه همين آدرسي هم كه داديد رو بصورت يك منوي مخفي در بياريد و توي سايت نمايش بديد
دوم اينكه از افزونه هاي سئو (اليته افزونه هاي خوبش تجاريه مثل sh404sef) استفاده كنيد و اين لينك ها رو مديريت كنيد
-
-
ممنون
چون فعلا یکم زیاد خرجش کردم در حال حاضر از همون روش اولتون استفاده کردم حل شد .
حالا می شه بفرمائید که این افزونه ای که فرمودید تجاریه مزیت دیگه ای هم از لحاظ سئو داره یا نه ؟
راستش من نزدیکه 2 ماهه که این دامنه رو ثبت کردم . الان یهو رنک 2 گوگل گرفت . خودم یکم نگرانم که اگر بهش نرسم سری بعد بیاد پائین .
ممنون
-
-
اين افزونه براي كوتاه كردن آدرس ها بصورت تك جمكله اي بكارميره. مثلاً شما يك مطلب داريد در يك بخش يا مجموعه و اگر بخواييد اون رو نمايش بديد بايد به اين صورت باشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولي با اين كامپوننت شما مستقيماً اين آدرس روميديد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاوه بر اينموارد شناسه ي مطلب رو براتون بر ميداره
صفحات خطا رو در سايت درست ميكنه
و خيلي كارهاي ديگه كه براي سايت هاي پربازديد مفيد هستش
البته افزونه هاي ديگه هم هست كه به پاي اين كامپوننت نمي رسند
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)