-
مشکل لود نشدن عکس ها در حالت Search Engine Friendly URLs
سلام
مشکل سایتم از زمانی شروع شد که سایتم لود نمیشد و میزد که site not found
یکی از دوستان گفت پک جوملا که نصب کردی رویه هاست رو دوباره اکسترکت کن تا مشکلت حل شه
مشکل از طریق دیگری حل شد ولی بعد از آن اکسترکت کردن پک جوملا مشکل برایم به وجود آمده
=================================================
مشکل مربوط به زمانی میشه که من از حالت Search Engine Friendly URLs در بخش Global Configuration استفاده میکنم و زمانی که از این قسمت استفاده میکنیم عکس ها لود نمیشود
و زمانی که از این حالت استفاده نمیکنم عکس ها لود میشود
ولی خوب تمام لینک دهی در سایت با حالت Search Engine Friendly URLs ست شده است
من 2 تا عکس از این بخش میگیرم که مشاهده بفرمایید که در حالت اول و دوم عکس ها کجا لود نمیشوند
================================================
تویه یک فرومی یک دوستی گفته بود مشکل از permission هاست ولی هیچ توضیحی دیگر نداد
================================================
آدرس اول :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

آدرس دوم :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط lionheart : 11-20-2011 در ساعت 05:40 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-20-2011 05:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
آدرس عكس ها رو بصورت مطلق واردكنيد تامشكلتون حل بشه.
مثلاً:
يادمه شما قبلاً همچين تاپيكي زده بوديد. درسته؟
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
آدرس عكس ها رو بصورت مطلق واردكنيد تامشكلتون حل بشه.
مثلاً:
يادمه شما قبلاً همچين تاپيكي زده بوديد. درسته؟
سلام
در تاپیک قبلی چون چندین سوال با هم مطرح شد مدیریت امر فرمودند که در تاپیک جداگانه ای سوال هاتون را بپرسید که به همین دلیل این تاپیک را باز کردم
منظورتون از به صورت مطلق رو متوجه نشدم (اگر میشه یکم در این زمینه توضیح بفرمایید ) ..........
من نمیخواهم تک تک ارتیکل ها عکس هاشون را دوباره از اول آدرس دهی کنم ....
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند
-
-
سلام
يه آدرس دهي مطلق داريم. يعني اينكه آدرس سايت شما تو آدرس كلي هست. يعني:
يه آدرس دهي نسبي داريم كه آدرس سايت شما توش وجود نداره. مثل:
images/stories/mod_aidanews_thumbs/mali2.jpg
----
شما از بسته ي نصبي استفاده كرديد؟
قالب پيش فرض هم همين مشكل روداشت؟
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
سلام
يه آدرس دهي مطلق داريم. يعني اينكه آدرس سايت شما تو آدرس كلي هست. يعني:
يه آدرس دهي نسبي داريم كه آدرس سايت شما توش وجود نداره. مثل:
images/stories/mod_aidanews_thumbs/mali2.jpg
----
شما از بسته ي نصبي استفاده كرديد؟
قالب پيش فرض هم همين مشكل روداشت؟
موفق باشيد
سلام دوست عزیز و ممنون بابت راهنمایی تان
من پک Template که روی هاست آپ کردم متاسفانه فاقد قالب پیش فرض است ولی همون 2 قالبی که روی آن نصب شده هر دو این ایراد را دارند
من اخیرا هیچ ماژول و یا پلاگینی نصب نکردم و فقط به خاطر این که سایت لود نمیشد مجبور شدم که یکبار همین پوشه قالب را اکسترکت کنم که این مشکل برایم به وجود آمد
به نظر شما در حال حاضر باید چه کنیم ؟
آیا اصلا ربطی به Permisson ها دارد ؟
-
-
سلام
htaccess خودتون رو از جوملاي دستكاري نشده برداريد و در سرور آپلود كنيد ببينيد اين مشكل برطرف ميشه يا نه
(قبل ازهر چيز از اون htaccess اوليه يك بك آپ بگيريد)
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
سلام
htaccess خودتون رو از جوملاي دستكاري نشده برداريد و در سرور آپلود كنيد ببينيد اين مشكل برطرف ميشه يا نه
(قبل ازهر چيز از اون htaccess اوليه يك بك آپ بگيريد)
موفق باشيد
سلام
من فایل رو دوباره رویه سرور آپلود کردم و فایل htaccess اولی را پس از بکاپ گرفتن پاک کردم و فایل دستکاری نشده را ریختم
که بازهم حل نشد .........
البته فایل که داخل پک بود به صورت htaccess.txt بود که پس از کپی به htaccess. تغییر نامش دادم
این هم عکسی از بخش تنظیمات بخش Global Configuration
ویرایش توسط lionheart : 11-24-2011 در ساعت 09:38 PM
-
-
اين مشكل مطلقاً* از جوملا نيست و احتمال ميدم كه از هاستينگ تون باشه. چون چنين چيزي فقط براي شما اتفاق افتاده.
يك جوملا در يه پوشه ديگه نصب كنيد و سئو رو فعال كنيد ببينيد باز هم همين مشكل رو داره.
اگر مشكل تكرار ش اين موضوع رو از طريق پشتيباني هاستينگتون پيگيري كنيد و موضوع رو گزارش بديد
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)