-
با تشکر از توضیحات کامل آقای صفاجوی
دوست گرامی من روی دموی قالبی که در صفحه اصلی سایت yootheme قرار دارد امتحان کردم و با قرار دادن عبارت profile=blue؟ در انتهای آدرس، استایل قالب عوض میشه که به جای عبارت blue باید نام استایل رو قرار بدید. این عبارت رو روی قالبتون تست کنید انشاالله که جواب میده.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
11-24-2011 03:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
update هست. warp5 freamwork , جوملا 1.7
اما لینک چطور؟
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزيز توضيحات مفيدي دادند. متنشون رو دقيق بخونيد.
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
jalal_iranian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر از توضیحات کامل آقای صفاجوی
دوست گرامی من روی دموی قالبی که در صفحه اصلی سایت yootheme قرار دارد امتحان کردم و با قرار دادن عبارت profile=blue؟ در انتهای آدرس، استایل قالب عوض میشه که به جای عبارت blue باید نام استایل رو قرار بدید. این عبارت رو روی قالبتون تست کنید انشاالله که جواب میده.
من این عبارت شما رو به هر شکل جلوی آدرس دموی پیشفرض yootheme قرار میدم جواب نمیگیرم. لطفا یه تصویر از نحوه آدرس دهی قرار بدید.
خیلی میبخشید.
-
-
اگر جواب نمیده بخاطر اینکه به احتمال زیاد عبارت استایل در قالب شما فرق میکنه. اگه آدرس دموی قالب سایتتون رو قرار بدید خدمتتون عرض میکنم
ویرایش توسط jalal_iranian : 11-26-2011 در ساعت 09:51 AM
-
-
من کاری به قالب خودم ندارم. قالب دموی خود yootheme.com/demo رو میگم. روی red هست که شما blue گذاشتین درسته!
علامت ؟ رو به فارسی زدین شما. من حتی فارسی هم میزنم نمیشه
profile=blue؟
هر جور میزنم نمیشه. برای همین گفتم شما یه تصویر از آدرس بار خودتون
-
-
اینم عکس خدمت شما
دیگه فکر نکنم مشکلی باشه

-
-
بله، توی سرور من هم جواب میده این روش با همین قالب bigeasy. اما روی قالب bloc که من قصد استفادش رو دارم جواب نمیده. منظورم اینه که نام استال رو برای مثال robot میزنم اما جواب نمیگیرم. فکر کنم چون از قالب های 2010 هست، روش فراخوانی استال فرق میکنه.!!!!!؟؟؟؟؟
-
-
دوست عزیز من که از ابتدا گفتم آدرس دموی قالب خودتو بده.
در هر صورت من قالبی با این نام در سایت youtheme پیدا نکردم. اگر آدرس دمو رو دارید بفرمایید، تا اونجایی که سوادم اجازه میده کمک میکنم.
یا علی
-
-
روی لوکال هست متاسفانه.
آدرس به این صورت هست. شما احتمالا بجای 2010
2011 رو وارد میکنید که مشکل دارید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه میخواین نام استایل ها رو بدونید به این آدرس باید برید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)