سلام به همه دوستان
به نظر شما قالب های کدوم شرکت خارجی از همه بهتره و چرا؟
پیشنهاد شما استفاده از قالب های کدوم شرکت است
منظور از شرکت هم شرکتهای تولید کننده بزرگ مثل :
joomlaart , joomshaper,zootemplate
وغیره
متشکرم

سلام به همه دوستان
به نظر شما قالب های کدوم شرکت خارجی از همه بهتره و چرا؟
پیشنهاد شما استفاده از قالب های کدوم شرکت است
منظور از شرکت هم شرکتهای تولید کننده بزرگ مثل :
joomlaart , joomshaper,zootemplate
وغیره
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اساسي ترينش رو ننوشتين !!
RocketThem
علت:
سازگاري با همه ي مرورگره و طرح هاي زيبا
مديريت قالب با امكانات زياد(به دليل استفاده از فريم ورك Gantry اين امكان فراهم هستش. در مقابل T3 امكانات فوقالعاده زيادهست)
استفاده از فيلترهاي *CSS شناخته شده و همينطور JavaScript كهنماي قالب رو زيبا ميكنه
در صورت خريد اكانت براي يك سري از افزونه هاي محبوب مثل جومسوشيال تخفيف ميگيريد
موفق باشيد
یکی از ایتم های مدنظر من رایگان بودن قالب ها و دیگری ویرایش اسان قالب ها است . یعنی دستکاری css قالب و تولید قالب شخصی مدنظر برای استفاده کننده راحت باشه
راكت قالبهاي كمي براي رايگان بودن گذاشته. علتش هم اينه كه قالبهاي رايگان اون كيفيت بالايي ندارند وبيشتر روي كلابش كار كردهرایگان بودن قالب ها
قالبهايي كه معرفي كرديد همگي از فريم ورك استفاده مي كنند و ويرايش اونها بهاين سادگي نيست. البته ويرايشCSS مثل قالبهاي ديگه هستش ولي index هاي متفاوتي دارندویرایش اسان قالب ها
موفق باشيد
من تو جوملا ارت هم گشتم و نفهمیدم قالب رایگان هم داره ؟نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی فالب جدید hielix سایت joomshaper که رایگان هم هست به نظرم جالب اومد فقط کمی سفید و یکنواخته . به نظر شما میشه توش تغییراتی مثل ایجاد یا تغییر هدر و رنگ های زمینه و بک گروند و غیره رو انجام داد و سفارشی کرد؟
و یه نکته : این قالب ماژول لاگین رو ابشاری و زیبا نمایش میده ایا اینکارو برای ماژول سی بی هم انجام میده ؟
کلا کارای شرکت joomshaper در چه سطحیه؟
اين شركت از فريمورك helix استفاده ميكنه كه فريم ورك ناشناخته ايه و نميشه اعتماد كرد
جوملآرتم رايگان داره ولي بايد بگيردي دنبالش
شركت yoo در زمينه افزونه هاي اين چنيني موفق تر بوده و تونسته افزونه هاي حرفه اي مثل zoo طراحي كنه
شركت جوملآرت در زمينه افزونه نسبت به سايرن يك مقدار ضعيف تر بوده
راكت هم متناسب بوده
موفق باشيد
سلام
من از قالب Helix برای سایت خودم استفاده کردم که نیازهای منو برآورده کرده و خدا رو شکر بدون هیچ مشکلی کار میکنه. البته قبول دارم که یخورده ساده هست ولی ویژگی های عالی داره که میتونید داخل سایت joomshaper ببینید.
همونطور که آقای صفاجوی فرمودن فریم ورک gantry خیلی امکانات زیادی داره ولی بخش مدیریتش در جوملا فارسی بهم میریزه و باید زبان مدیریتو انگلیسی کنید تا درست نمایش داده بشه. البته این تجربه من هست و ممکنه دوستان همچین مشکلی نداشته باشند.
اما نکته آخر که به نظر من خیلی مهم تر از قالبه محتوا و هدف سایته که بتونه نیاز های کاربران عام یا خاص رو برآورده کنه و سایت های بسیاری هستن که قالبی ساده دارند اما به خاطر محتوای عالی، بازدیدکنندگان بسیاری رو جذب خود کرده اند. البته باز هم از اهمیت قالب نمیشه غافل شد.
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 11-24-2011 در ساعت 05:27 PM
سلام وممنون از شرکت در نظرسنجی
بله منم امکانات زیاد قالب رو که داخل سایتش خوندم و به همین خاطر مشتاق شدم نصب کنم
و اول از همه هم رفتم سراغ ماژول لاگین ابشاری اش که چون پلاگین فریم ورک رو فعال نکرده بودم گیج شدم و نمیدونستم باید چیکار کنم که یهو به ذهنم رسید که پلاگین رو چک کنم و حدسم درست بود
ضمنا جلال عزیز :
شما که تجربه این قالب رو دارین لطفا بفرمایید :
سفارشی کردن قالب اش راحته ؟
یعنی میشه رنگ بک گروند رو تغییر داد یا تصویری گذاشت
رنگ زمینه و منو ها و قلم های استفاده شده رو ویرایش کرد و...
در یک کلام میشه زیر و روش کرد یا محدودیت گذاشتن
اگر نکته دیگری هم در مورد این قالب به ذهنتون میرسه بگین ممنون میشم
ودیگه اینکه داخل ساییتون با چی کلیک راست و جپ و select all رو بستین
متشکرم
ویرایش توسط poonoodi : 11-24-2011 در ساعت 05:56 PM
به عنوان مثال لوگو helix باعث ایجاد اسکرول در پایین سایت می شد. مشکل اسلاید شو هم همینه. من در چند سایت هم دیدم که از این اسلاید شو استفاده شده و این مشکل رو دارن. البته فکر میکنم مشکل زمانی پیش میاد که از بیش از 3 اسلاید استفاده کنید(البته اگه اشتباه نکنم)
اسلاید شو من: Lof ArticlesSlideShow
من فقط فونت قالب رو عوض کردم که کار سختی نبود و پیشنهادی که دارم اینکه دموی قالب و توضیحاتش رو خوب ببینید تا با تمامی بخشها آشنا بشید.
حتما قالبتون رو با مرورگرهای معروف تست کنید و از اسلاید شو joomshaper استفاده نکنید.
در مورد سوال آخر هم به لینک زیر مراجعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)