سلام
ببینید من این مراحل را به ترتیب رفتم...اول در کامپیوتر پوشه جوملا را زیپ کردم بعد در هاست در www آپلود کردم بعد اکسترکت کردم...بعد در my sql درهاست یک پایگاه داده و یوزر ساختم و یوزر را به پایگاه اضافه کردم... بعد فایل کانفیگوریشن را تغییر دادم
یوزر و پسور و اسم پایگاه را دادم و در اون دو خط اسم یوزر مربوط به سی پنل را دادم
بعد در لوکال پاسگاه داده را اکسپورت کردم در php my admin بعد اومدم تو هاست در php my admin و پایگاه داده ای که ساختم را انتخاب کردم وارد قسمت ایمپورت شدم و از browse اون فایل اکسپورت شده را که با پسوند زیپ بود انتخاب کردم بعد my sql 40 را انتخاب کردم بعد go را زدم ...یک پیغامی را بالای صفحه در یک کادر قرمز رنگ میدهد به این صورت
You attempted to load file with unsupported compression (application/zip). Either support for it is not implemented or disabled by your configuration.

البته وقتی آدرس سایت را میزنم 3 تا گزینه میاره ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا بررسی کنید این مراحلی که رفتم درست هست؟؟؟ کار دیگه ای هم باید بکنم ؟؟؟ ایمپورت شده ؟؟؟ آدرس سایت را هم بزنید و مشاهده کنید چه چیزی را میآورد و لطفاً هر کاری که باید بکنم را بفرمایید.
واقعا از زحماتتون متشکرم....
هر چیزی هم که لازم هست به شما اعلام کنم تا بهتر بتونید کمکم کنید را بگویید
بسیار متشکر