-
تمام ماژول ها،مطالب و... در سایت و مدیریت نمایش داده نمی شه در اثر نصب جوملا جدید !!!
سلام خسته نباشید
من یه سایت دارم می خواستم که سایت دو بخش باشد با دو قالب برای همین یه جوملا جدید تو پوشه جدید نصب کردم!
بعد قالب جوملا جدید رو گذاشتم و کامپیوتر رو خاموش کردم .
الان اومدم دیدم که صفحه اصلی سایتم داغون شده تمام ماژول ها،پلاگین ها،مطالب ، بخش هاو... در سایت و مدیریت نمایش داده نمی شه

اما در cpanel فایل ها وجود داره و اسم سایت اصلی به اسم سایت تو پوشه تغییر کرده و بخش مدیریت داغون شده بود که فایل جوملا رو در cpanel اکستراکت کردم بعد مدیریت درست شد اما مطالب بر نگشد پلاگین ها وغیره هم همین طور!
نمی دونم چه کار کنم سایت درست شه لطفا راهنمایی کنید!!!
البته بگم دیتابیس این ها یکی بود اما یوزر دیتابیس متفاوت بود و هر دو جوملا 1.5 بود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-24-2011 06:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
پیشنهاد میکنم از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید.
اشتباه شما هم همین بوده که دو جوملا رو با یک دیتابیس نصب کردید ، متفاوت بودن کاربر ، جوملا ها رو از هم جدا نمیکنه بلکه پیشوند جداول اونها در دیتابیس مهم هست و نباید پیشوند جداول دو جوملا با هم یکی باشه ، احتمالاً شما هر دو جوملا رو با یک پیشوند دیتابیس نصب کردید.
این مورد رو اصلاح کنید مشکلتون حل خواهد شد.
-
-
یه کم دیگه توضیح بدید ممنون می شم
-
-
مطالب قبلی رو چه کار کنم 142 مطلب بوده با کلی کامپوننت وماژول و .....
-
-
ادغام ديتابيس اين مشكلات رو هم بهمراه داره
مي تونيد بك آپ بگيريد و در جوملاي جديد وارد كنيد
---
ار ايجاد تاپيك هاي تكراري جداً خودداري كنيد
موفق باشيد
-
-
می توانید به هاستینگتان بگویید بکاپتان را رو استور کند
-
-
با ريستور كردن مطالب مشكلي حل نميشه چون از ابتدا مسير رو اشتباه رفتيد.
يك ديتابيس رو نميشه به دو جوملا ارتباط داد و چنين كاري اشتباهه. اگر حرفه اي باشيد مي تونيد فقط يوزر ها رو ادغام كنيد ولي كل ديتابيس كار اشتباهيه
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
torghoundy
سلام
اشتباه شما هم همین بوده که دو جوملا رو با یک دیتابیس نصب کردید ، متفاوت بودن کاربر ، جوملا ها رو از هم جدا نمیکنه بلکه پیشوند جداول اونها در دیتابیس مهم هست و نباید پیشوند جداول دو جوملا با هم یکی باشه ، احتمالاً شما هر دو جوملا رو با یک پیشوند دیتابیس نصب کردید.
این مورد رو اصلاح کنید مشکلتون حل خواهد شد.
یعنی اگر ایشون هنگام نصب جوملای جدید پسوند جداول رو نام دیگزی انتخاب میکرد میتونست از هردوجوملا در یک دیتابیس بدون مشکل استفاده کنه؟
-
-
سلام
بله مي تونستند ولي حجمش سنگين ميشد
مثلاً يكي رو با پسوند jos_ ايجاد ميكردند و ديگري رو با پسوند mos_ .
ولي ارتباطي باهم ندارند و فقط حجم رو بالا مي برند
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
البته می توانستید از دو جوملا برای ایجاد دو ظاهر متفاوت برای دو بخش متفاوت استفاده نکرده و با یک جوملا کار رو انجام بدید
برای اینکار باید قالب رو به سایت دوم تخصیص می دادید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)