سلام . من چندتا قالب مامبو از نت دانلود کردم حالا برای فارسی کردنش باید چی کار کنم ؟ تو یکی از تایپک ها خوندم باید در اچ تی ام ال right به left تبدیل بشه و بر عکس ؛ آیان این درسته ؟ از همین طریق قالب فارسی میشه یا باید کار دیگه یی هم انجام داد ؟

سلام . من چندتا قالب مامبو از نت دانلود کردم حالا برای فارسی کردنش باید چی کار کنم ؟ تو یکی از تایپک ها خوندم باید در اچ تی ام ال right به left تبدیل بشه و بر عکس ؛ آیان این درسته ؟ از همین طریق قالب فارسی میشه یا باید کار دیگه یی هم انجام داد ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام..
دوست عزیز در این مورد تاپیک های زیادی در انجمن هستش که توصیه می نم با یه سرچ کوچولو همشو بخونین .
به طور خلاصه :
در سی اس اس direction ها rtl باشن ... فونت ها tahoma و text-align ها right .... البته در html هم تغییراتی لازم هست از جمله encoding که باید UTF-8 باشه و .. که اینها همه مستلزم تسلط شما به html و css هست ..
اگه می خواین قالب هارو بزارین تا کمکتون کنیم .
پیروز باشید !
اینها و ده ها مورد دیگر در انجمن .. سرچ کنین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آبتین عزیز ممنون از راهنماییت . لطفا بگید من چطور میتونم قالبها رو در انجمن قرار بدم !
شما ابتدا یکجا اونها رو آپلود کن کامل بعد لینکشو بزار اینجا!
از بین چند تا قالبی که دانلود کردم این 2 تا به نظرم برای سایت خودم مناسبتره اگر دوستان لطف کنند در فارسی کردنش کمک کنند خیلی ممنون میشم .
اینم لینکش
متشکرم
علاقه مندی ها (Bookmarks)