من ماژول ارتباط با ما را نصب کرده ام اما نمی توانم آن را برای صفحه ای خاص یه عنوان ارتباط با ما قرار بدهم
مثلا مانند کامپوننت ها که می توان آیتم های منو را به آن ها ارجاع داد و آن ها را در صفحه ای اختصاصی قرار داد

من ماژول ارتباط با ما را نصب کرده ام اما نمی توانم آن را برای صفحه ای خاص یه عنوان ارتباط با ما قرار بدهم
مثلا مانند کامپوننت ها که می توان آیتم های منو را به آن ها ارجاع داد و آن ها را در صفحه ای اختصاصی قرار داد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظورتون از ماژول ارتباط با ما چیست !؟ لینک ماژول رو بفرمایید !
شما در مدیریت ماژولها میتوانید هر ماژول را مربوط به یک صفحه از منوی خود اختصاصی کنید ! برای اطلاعات بیشتر کتاب آموزش جوملا را مطالعه فرمایید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
این لینک ماژول هست
####
به اسم s5_quick_contact
حالا می خوام در منو لینکی بزارم به اسم تماس با ما که با زدن اون به صفحه ای وارد بشوند که این ماژول در قسمت اصلی صفحه(وسط صفحه) باشه
ویرایش توسط torghoundy : 11-26-2011 در ساعت 02:05 PM دلیل: لینک تجاری حذف شد
سلامنوشته اصلی توسط one.des94 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تست بزنید ببینید نوع منوی خود را میتونید از نوع همین پلاگین انتخاب کنید؟ همان طوری که در مورد تماس باما ی خود جوملا انجام میدیم
ویرایش توسط torghoundy : 11-26-2011 در ساعت 02:05 PM دلیل: لینک تجاری حذف شد
سوالم بستگی به این ماژول خاص نداره فقط برای نمونه لینکشو دادم
سوال من این است که برای گذاشتن یک ماژول مثل تماس با ما یا گالری یا ... در وسط صفحه(مانند یک مطلب)
دوست عزیز قوانین را ظاهراً مطالعه نکردید !
این افزونه تجاری است و پشتیبانی از این افزونه بر عهده این انجمن نیست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
اگر ماژول باشه شما میتونید اون رو به یک صفحه خاص اختصاص بدید از قسمت تنظیمات ماژول بخش تخصیص منو.
منظور من تغییر مکان ماژول به وسط است![]()
سلام
ماژول ها به منو اختصاص پيدا نمي كنند.
هدف ماژول چيز ديگه اي هستش.
بهترين كار اينه كه از يك كامپوننت استفادهكنيد و اون كامپوننت رو به يكمنو لينك بديد
البته مي تونيد از پلاگين هايي كه ماژول رو در محتوا ميارن هم استفاده كنيد كه اين كار رو توصيه نمي كنم چون ظاهر سايت رو بهم ميريزه
موفق باشيد
سلام
البته پیشنهاد دیگر این است که در همون قسمت که نشون میدین یک موقعیت درست کنید تا بتونین ماژول هایتون رو در اون قسمت قرار بدین. معمولا تو فایل index.php قالبتون میتونید position تعریف کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)