با سلام
من یک مبتدی هستم میخواستم بدونم چگونه میشه در سایتم که متعلق به شرکت ندای کار ارمغان هست فیلم تبلیغاتی اضافه کنم.با تشکر

با سلام
من یک مبتدی هستم میخواستم بدونم چگونه میشه در سایتم که متعلق به شرکت ندای کار ارمغان هست فیلم تبلیغاتی اضافه کنم.با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
سوال شما کمی گنگ هستش.؟
شما دقیقا میخواهید چه کار کنید.
فیلم را برای دانلود بگذارید و یا برای پخش آنلاین
اگر برای پخش آنلاین میخواهید افزونه های زیادی برای این مورد وجود دارد.
یا حق.
با سلام
در جوملا 1.5 از طریق پلاگین media ویرایشگر JCE این کار به سهولت انجام میشه.
در جوملا 1.7 هم ویرایشگر JCE رو میتونید نصب کنید. ولی نمیدونم که media manager هم داره یا نه؟
با سلام و تشکر
منظور من افرونه ای برای پخش شدن فیلم در سایت می باشد.اهمانطور که گفتم مبتدی هستم اگر امکان دارد افزونه ها را معرفی کنید چون خیلی برامون مهم هست که در سایت فیلم تبلیغاتی شرکت پخش شود.
با سلام
99 درصد افزونه های موجود برای جوملا رو در محلی به نام JED می تونید پیدا کنید
آدرسش اینه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام میتونید از پلاگین jplayer استفاده کنید .چون کار باهاش خیلی ساده است اکثر فرمت ها رو پشتیبانی میکنه و برای جوملا 1.7 هم موجود است .
با یه سرچ کوچولو در نت میتونید دانلودش کنید .
این دمو : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم کدهای لازم برای بخش
اینم کدهای لازم برای پخش :
{format}filename|width|height|autoplay|subtitles{/format}
یا به صورت ساده
{format}filename{/format} استفاده از تنظیمات پیشفرض
برای فایلهای لوکال از نام فایل بدون پسوند استفاده کنید و برای فایلهای رموت از نام فایل با پسوند استفاده کنید
اگر می خواهید که یک پیش نمایش عکس رو از ویدئو به نمایش بگذارید یک عکس با فورمت png درست کرده و هم نام ویدئوی خودتون در فولدر ویدئو قرار بدید. اگر می خواهید که از عکسهایی با فورمت jpg استفاده کنید بعد از آپلود فقط پسوند jpg رو به png تعغییر بدید.
اگر از ویدئو در رموت قرار داره و در سرور خودتون نیست باید فایل ویدئو دارای پیشنمایش عکس یا زیرنویس باشه. به عنوان مثال (example: your-remote-flv.flv.png)
و اینم فرمت های پشتیبانی شده :
{flv} {flvremote} {mp3} {mp3playlist} {mp3remote} {mp4} {mp4remote} {videoplaylist} {youtube
برای مثال :
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
{flv}your-flv-video{/flv}
{flv}your-flv-video|||1{/flv}
{mp4}your-mp4-video|600|450|1{/mp4}
{mp3}your-music{/mp3}
{mp3}your-music|600||{/mp3}
{mp3}your-music|600|20|true{/mp3}
{mp3playlist}your-mp3playlist{/mp3playlist}
{mp3remote}otherwebsite.com/remotemusic.mp3{/mp3remote}
{videoplaylist}videoplaylist|600|450|1{/videoplaylist}
{youtube}ZN5PoW7_kdA{/youtube}
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
زندگیتان سپید![]()
آقای وحید بندره :
در مورد پلاگین jplayer
دستت درد نکنه که توضیحات کامل رو دادی - اما من حاضرم به هرکسی که با من تلفنی تماس بگیره و آن لاین آموزش بده -- هر هزینه ای خواست هم بدم
09131175324
آقا
من این دستورات رو توی ( تگ ) زدم توی ( مگ ) زدم ....
فلدر ساختم -
خودمو کشتم
....
...
نشد که نشد
تورو خدا یکی بگه چه مرگیشه
نباید که اینقدر سخت باشه
برای پلاگین AllVideos :
توی local Host اجرا میشه و تست کردم جواب داد
اما تا روی سایت اصلی نصب کردم و فایل هارو آپلود کردم ...!!!
روی صفحه پلییر
میگه : The Windows Media plug-in need your permissiton to run
یا اینکه برای فایل های flv
Adobe Flash Player not installed or older than 9.0.115
یا حق
از پلاگین AllVideos هم میتونید استفاده کنید
این هم توضیحاتش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دانلود فایل برای j1.5 و j1.7
صفحه دانلود + تصاویر پلاگین
سلام
تو این چند سالی که طراحی انجام میدم یه افزونه رایگان مناسب برای پلیر جوملا ندیدم.
مطالبی رو در ویکی جومفا قرار دادم چهت نمایش فیلم و با انواع فرمت ها با استفاده از تگ های HTML خیلی کاربردی تر و راحت از افزونه ها جواب میگیرید.
موفق باشید.
دروود
به دلخواه میتونید انتخاب کنید
به سلیقه شخصی بنده این مورد یکی از بهترین ها هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)