-
مشكل در استفاده از mod_rewrite
به نام ايزد پاك
با عرض خسته نباشيد، اكثر تايپيك هارو خودندم و عمل كردم ولي فايده نداشت.
من مادامي كه از سه گزينهء ((آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو))، ((افزودن پسوند به آدرس ها))، ((نام مستعار یونیکد)) استفاده مي كنم تمامي لينك هاي سايت اجرا و باز ميشن.(مثال:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
اما به محض اينكه گزينهء استفاده از mod_rewrite رو فعال ميكنم ديگه پيوند هاي مطالب باز نمي شن.
مثال: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سرور من لينوكسه با اطلاعات زير:
Apache نسخه: Apache/2.2.17
PHP نسخه: 5.2.17
و ماژول mod_rewrite هم فعاله اينو هم از مسئولين هاست پرسيدم كه گفتن تمامي ماژول هاي لازم براي پيوند هاي سئو من جمله اين ماژول فعالن و هم از اطلاعات PHP كه اين افزونه جزو ماژول هاي لود شده بود.
نام فايل .htaccess هم همينه البته نقطش هم پشتشه نه جلوش. سطح دسترسيش رو اول 777 گذاشتم ولي بعدش كردمش 644 طبق دانشنامه.
مشكل از كجاست پيغام خطا اينه:
500Internal Server Error
پيشنهاد ميكنم يكبار ديگه شما فايل htaccess رو به بنده بديد. كه فكر نميكنم از اون باشه.
تا قبل از ويرايش اين فايل خطاي 404 ميداد اما بعدش اين خطا رو ميده. آدرس سايت:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون ميشم كمك كنيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-29-2011 03:29 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)