-
نصب زبان فارسی smf برای نسخه 2.0.1
سلام
من اس ام اف 2.0.1 رو همراه با فارسی کردنش دانلود کردم اما نمی دونم چطور نصبش کنم
سوال دوم : من برای طریقه ورود به مدیریت خیلی تو سایت گشتم فقط می گفتند بعد از لوگین شدن در سایت لینک ورود به مدیریت ظاهر میشه ولی نمیدونم اون لینک کجا هست
لطفا راهنماییم کنید - در مورد smf صفر کیلومترم
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-30-2011 08:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
قبل از نصب بسته فارسی ساز را روی فایلهای اس ام اف اکسترکت کنید و سپس مراحل نصب را دنبال کنید. فارسی ساز نصب خواهد شد.
اگر هم نصب شده بود و میخواستید بسته فارسی ساز را فعال کنید. باید ابتدا بسته را روی اس ام اف خود اکسترکت کنید و سپس بعد از ورود به مدیریت سیستم از منوی مدیریت زبانها - زبان فارسی را انتخاب کنید و پیشفرض انجمن قرار دهید.
بعد از لاگین شدن در سیستم منوهای بالای سایت را خواهید داشت که مدیریت سیستم یکی از این منوها هست ! و همچنین منوهای دیگر !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
Mer30
زبان فارسی رو نصب کردم
من اس ام اف رو اینجوری دیدم - اگه اشتباه می کنم لصفا اشتباه منو بهم بگید؟
پنل مدیریت و صفحه اصلی سایت با هم یکی هستند! ( من فکر می کردم مدیریت اس ام اف مثلمدیریت جوملا و مای بی بی است که وارد پنل جدا گانه ای بشیم پس اشتباه فکر می کردم برای همین این پست رو دادم)
-
-

نوشته اصلی توسط
sherzad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Mer30
زبان فارسی رو نصب کردم
پنل مدیریت و صفحه اصلی سایت با هم یکی هستند! ( من فکر می کردم مدیریت اس ام اف مثلمدیریت جوملا و مای بی بی است که وارد پنل جدا گانه ای بشیم پس اشتباه فکر می کردم برای همین این پست رو دادم)
لطفا یکی جواب من رو بده؟
-
-
-
-

نوشته اصلی توسط
sherzad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Mer30
زبان فارسی رو نصب کردم
پنل مدیریت و صفحه اصلی سایت با هم یکی هستند! ( من فکر می کردم مدیریت اس ام اف مثل مدیریت جوملا و مای بی بی است که وارد پنل جدا گانه ای بشیم پس اشتباه فکر می کردم برای همین این پست رو دادم)
سلام
سوالم اینه:
اس ام اف یک پنل مدیریتی مجزا نداره؟ چون هر چی میگردم پیداش نمی کنم!
ببخشید که این سوال ها رو میپرسم چون من تازه اس ام اف رو نصب کردم
ممنون
-
-
سلام
بعد از لاگین با یوزرو نیم و پسورد مدیریت لینک بخش مدیریت اس ام اف ظاهر میشه
لینک به این صورت است : forumURL.com/index.php?action=admin
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)