-
نوشتن پلاگین
سلام
من میخوام سایت دانشگاه رو با جوملا پیاده سازی کنم، اینو بلدم!
میخوام یه سیستم اعلام نمرات هم با PHP بنویسم به سایت لینک کنم اینم بلدم!
اما چیزی که هست من میخوام سیستم اعلام نمرات به عنوان یک برنامه در جوملا نصب شود، نمیدونم برای اینکار باید ماژول، کامپوننت یا پلاگین نوشت! و اگر این رو بدونم، طرز نوشتن اینها رو بلد نیستم! لطفاً یکی راهنمایی کنه!
در ضمن میخوام خودم Session ایجاد نکنم، یعنی کاربر در جوملا login کند و من از همان session استفاده کنم، یعنی بتوانم بفهمم کدام کاربر Login کرده که با توجه به نام کاربریش از بانک اطلاعاتی سایر اطلاعات رو استخراج کنم! این رو هم لطفاً اساتید راهنمایی بفرمائید!
تو این چند روزه تنها پیشرفتی که داشتم این بود که تونستم برم فرم ثبت نام رو تغییر دهم و چند تا فیلد هم در فرم ثبت نام و هم در جدول مربوط به آن فیلد در بانک اطلاعاتی اضافه کنم، مثل شماره دانشجویی!
------------
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-01-2011 01:57 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزيز نوشتن كامپوننت به اين سادگي ها هم نيست !
ما يك سري توابع داريم در جوملا كه اين توابع مياد و دستوراتي رو كه شما در php اجرا ميكنيد رو به شكل ديگه اي نمايش ميده. يعني جوملا به شكل يك فريم ورك براتون عمل ميكنه
نوشتن كامپوننت به مراتب راحت تر از برنامه نويسي از بيس هست و حجم كاري رو كاهش ميده. ولي همين كه شما پارامتر ها رو بشناسيد هم كم نيست !
اين موارد رو نميشه در قالب يك تاپيك بيان كرد و همين موردي رو هم در قوانين آورديم كه كاربران در خواست نكنند
آموزش هايي در اين زمينه وجود داره كه نمونه ش رو شركت ليندا منتشر كرده. مطالبي رو مي تونيد اونجا ياد بگيريد.( ويدئو هاي ليندا تجارين)
البته يوتيوب هم ميتونه رفرنس خوبي باشه براتون
موفق باشيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)