-
من مطالعه کردم.خیلی مفید بود.چند تا چیزی که همیشه سوال بود برام فهمیدم.ولی نتونستم کارمو انجام بدم.توروخدا کمک کنین.همه چیو زیرو رو کردم نتونستم رنگای این دو موردو پیدا کنم.کل سایتو رنگاشو عوض کردم.همین 2 مورد مونده.یکی رنگ منوی اصلیم . دومی هم رنگ نوشته عنوان منوی اصلی . راستی سومی هم داره . توی صفحه اصلی رنگ عنوان مطالب ارسالیم سبزه ولی مثلا اگه برم توی اخبار خودرویی دیگه سبز نیست . خاکستریه . بگین چیکار کنم ؟ از وقتی که میزارین پیشاپیش ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-18-2012 03:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
به کاری کن من دقیق نمی تونم اینجوری راهنماییت کنم
بیا تو فایل template.css - کد fffff رو سرچ کن (البته یه بکاپ از کدها داشته باش که خراب نشه)
این کد رنگ سفید هست اون رو تغییر به کد رنگ دیگه ای بده (کد رنگها رو تو فتوشاپ می تونی بدست بیاری) ببین چطور میشه
(اگه تونستی تو لوکال تست کنی بهتر که سایتت خراب نشه)
مدیران بنا بر قوانین ممنون کردن که کسی اطلاعات شخصی هاست کاربران رو بگیره و براشون درست کنه وگرنه خودم چاکر همه بچه های انجمن هستم و براشون تا اونجا که بتونم مشکلاتشون رو رفع می کنم
موفق و پیروز باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
کاربر P30Yaran
از راهنماییت ممنونم.ولی توی قالب سایتم پر از رنگ سفیده . اینجوری همه چی خراب میشه.حالا شاید توی لوکال تست کردم.ممنون از راهنماییت.کسی نبود راهنمایی کنه ؟ اینجا چقدر ساکته و همه چی آرومه !!!
-
-
سلام
یه گوگل کروم نصب کنید
بعد روی عنوان کلیک راست کنید گزینه ی باز سازی عنصر رو بزنید این طوری کد مربوط به اون بخش رو نشون میده این طوری می تونید برید توی سی اس اس سر اون کد مورد نظر
-
کاربر مقابل از Eskafild عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دمت گرم آقا.الان امتحان می کنم خبر میدم . مرسی که وقت گزاشتی و جواب دادی . مرسییییییییییییییی
-
-
من گوگل کروم نصب کردم و امتحان کردم.کلاسشو پیدا می کنم.ولی توی سی اس اس مربوط به اون هیچ حرفی از رنگ نزده . من سی اس اس زیاد بلد نیستم یعنی هیچی هیچی بلد نیستم. باید توی TextDecoration تغییرات بدم ؟ اگه آره بگین چجوری میتونم رنگ بدم بهش. ممنون
-
-
ای بابا . چرا کسی جواب نمیده ؟ اگه اینجا حواب نگیریم پس کجا جواب بگیریم ؟ مثلا اینجا انجمن تخصصیه ها
-
-

نوشته اصلی توسط
carsworld.ir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ای بابا . چرا کسی جواب نمیده ؟ اگه اینجا حواب نگیریم پس کجا جواب بگیریم ؟ مثلا اینجا انجمن تخصصیه ها 
سوالات جدید را در تاپیکهای جدید مطرح کنید
برای عوض کردن رنگ مطالب اصلی سایت به پوشه قالب رفته و کد
کد:
.accordion_sp1_id57 .toggler span span{
color:#297103;
}
به انتهای فایل template.css اضافه کنید و برای عوض کردن رنگ زمینه منوی کناری به آدرس
JoomlaRoot/templates/cloudbaseuniversity/images/sideMenuSprite.jpg
و این عکس را تغییر دهید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
توی گوگل کروم همونجا نشون می ده مثلا کد فلان مربوط به کدوم پوشست که باید دنبالش بگردی
می ری تو اون پوشه ی کد مورد نظر
دکمه های کنترل + f رو می زنی و کدی که دنبالش می گردی تو اون کادر که باز میشه می زنی اون بهت نشون می ده چه کد هایی شبیه به اون یا خود اون هست(جست و جوی راحت )
-
کاربر مقابل از Eskafild عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
کاربر با نام کاربری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] واقعا ممنونم
رنگ منوهام عوض شد.
اما مورد دیگه کار نکرد . البته زیاد چیز مهمی هم نیست . همین منوها خیلی اذیت می کرد . دستت درد نکنه واقعا . انشالله جبران کنم . مرسی واقعا 
موفق باشین
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)