موردی که مونده رو توی عکس پایین مشخص کردم . نوشته ای که نوشته منوی اصلی سفیده.ولی میخام سبز باشه . لطفا اینم بگین . ممنونم از همتون . مرسی
![]()

موردی که مونده رو توی عکس پایین مشخص کردم . نوشته ای که نوشته منوی اصلی سفیده.ولی میخام سبز باشه . لطفا اینم بگین . ممنونم از همتون . مرسی
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به آدرسبروید و فایل template.css را باز کنید در خط 2097JoomlaRoot/templates/cloudbaseuniversity/css/template.css
دستوربجای دستور color موجود در آن خط بنویسید.کد:color:#297103 !important;
آقا دستت درد نکنه بابت وقتی که گزاشتی.من خطهارو شمردم رسیدم به اون خط 2097 ، ولی اون قسمت تنظیمات فوتر بود.یه خورده بالا پایین هم گشتم چیزی ندیدم.رنگ فونتای منوی پایینیشو تونستم تغییر بدم ولی اونو نشد . تورو خدا کمکم کنین.دارم گیج میشم بس که توی این سی اس اس گشتم . رنگ عنوان منوهام رو میخام عوض کنم.هم اونا که توی عکس نشون دادم و سفید هستن هم اونایی که قرمزه. تورو خدا یکی کمک کنه
دوست عزیز واقعا شما نشستید تا 2097 شمردید ؟ باور نکردنیه .
شما باید از یک text editor مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید.
در ضمن اگر کد مورد نظر رو در خط مربوطه کپی کنید شک نکنید که مشکلتون حل میشه .
یا دکمه های ctrl و f رو بزنید یه کادر میاد دنبال اون متنی که می گردید یه تیکشو تو کادر باز شده بزنید میبردتون سر اون کدنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله تا 2097 شمردم.چون کارم واقعا واجبه و حیاتی . و واقعا داره روی اعصابم راه میره که تا الان درست نشده . ctrl+f رو بلدم ولی وقتی نمیدونم باید دنبال چی بگردم چه فایده داره ؟ توروخدا یه جوری بگین که بفهمم بتونم انجام بده . خدایا این سی اس اس چی بود آفریدی . خیلی سخته
ابتدا وارد هاست تون شوید از آنجا وارد پوشه templates شوید سپس وارد پوشه cloudbaseuniversity شوید بعد پوشه css را باز کنید و فایل template.css را برای ویرایش باز کنید .
بعد در خط 2097 این فایل یک دستور css وجود دارد به اسم color شما آنرا پاک کنید واینرا جایگزین آن کنید . کدام قسمت اش رو نمیتونید انجام بدید ؟کد:color:#297103 !important;
من تا خط 2097 شمردم و رسیدم به اونجا . اما اون قسمت مربوط به فوتر بود.با این حال من انجام دادم کاری که شما گفتین و جایگزین کردم کدها رو اما هیچ تغییری صورت نگرفت
اگه notepad++ رو که لینک شو در پست های قبلی براتون گذاشتم دانلود و نصب میکردید نیاز به شمارش این همه خط نداشتید.نوشته اصلی توسط carsworld.ir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من با firebug تست کردم که میگم اون خط رو تغییر بدید
اگه درست انجام بدید مشکلتون حل میشه .
من دانلود کردم برنامتونو.توی notepad++ هم نگاه کردم و خط 2097 رو پیدا کردم . جای کد مربوط به color همون کد شمارو گزاشتم اما درست نشد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)