-
یک سوال در مورد قالب سایت جوملا 1.5
با سلام به دوستای عزیز
یه سوال داشتم.من یه قالب وبلاگ دیدم خیلی خوشم اومده.آیا میشه اونو به قالب جوملا تبدیل کرد ؟
آأرس وبلاگی که از ظاهرش خوشم اومده اینه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه کسی هست که این کارو برام انجام بده بگه قیمتش چقدر میشه ؟ از همتون ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-02-2011 06:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
قالب رو بصورت html بايد ذخيره كنيد و بعد از ذخيره كردن دستورات ايجاد موقعيت جوملا رو براش قرار بديد
در انتها چند كلاس هست كه بايد اضافه كنيد
در كل كار يك مقدار مشكله و به اين سادگي ها نيست و نياز به دانش برنامه نويسي و آشنايي با كدهاي جوملا داره
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مرسی از جوابتون.پس شدنیه .آیا کسی هست این کارو انجام بده ؟ اگه میشناسین بی زحمت معرفی کنین.در ضمن اگرم میدونین چقدر میگیرن حدود قیمتشو بگین.ممنون دوست عزیز . موفق باشین
-
-
با سلام. خوب تو که میخوای هزینه کنی با خود طراح قالب تماس بگیر. زیر همین قالب آدرس سایتش هست.
-
کاربر مقابل از محمود مراديان عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
آقای مرادیان ممنون از جوابتون و راهنماییتون.خودم راستش به این موضوع فکر نکرده بودم.اما چیزی که هست من میخام این قالبو برای جوملا طراحی کنم و نمیدونم اون طراح بتونه یا نه.اما فکر خوبیه.میزنگم ببینم میتونه طراحی کنه یا نه.بازم ممنون از راهنماییتون
-
-
من طراح قالبم
اینو طراحی میکنم
فول دایو
و نمایش CSS3 تو ie6
منو آبشاری هم براتون میزارم
برای جوملا 1.5 و 1.7 تضمین میکنم
70 تومن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تمایل داشتید تماس بگیرید
-
کاربر مقابل از raminfa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام دوباره.یه مشکلی پیش اومده.به سایت من برین carsworld.ir - اول ) منوی اصلیم که سمت راسته و منوی منابع که سمت چپه پس زمینه منو قرمز هستش . اما من میخام رنگشو عوض کنم . سبز کنم . نوشته های عنوان همین منو ها هم سفید شده میخام سبز بشه.تمام css های قالب هم نگاه کردم کد رنگش نیست.لطفا راهنمایی کنین.فوریه . مرسی
دوم ) تیتر مطالبم توی صفحه اصلی سبزه ولی توی بقیه ی صفحات خاکستریه.میخام همه جا سبز باشه.لطفا راهنمایی کنین.ممنون
-
-
سلام
سایتتون باز نمی شه
مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در دانشنامه جوملا فارسی رو مطالعه کنید شاید مفید باشه
در پناه حق
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
carsworld.ir
چرا هیشکی جواب نمیده ؟
carsworld.ir باز نمیشود
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
بابت وقتی که گزاشتین و جواب دادین ممنونم
شانس مارو میبینین ؟ هاست میخاست اطلاعات رو منتقل کنه واسه همین سایت باز نمیشد.الان باز میشه.بی زحمت اگه میشه راهنمایی کنین . اونم الان مطالعه می کنم.از راهنماییتون ممنونم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)