-
مشکل ناگهانی در smf
با سلام و خسته نباشید
من حدود سه سال است که با اس ام اف کار میکنم
ولی دیشب ناگهان پیغام زیر را مشاهده کردم چگونه می توانم آن را برطرف کنم
Notice: Undefined variable: boarddir in /home/lodpo235/domains/lodportal.org/public_html/forum/index.php on line 57
Notice: Undefined variable: sourcedir in /home/lodpo235/domains/lodportal.org/public_html/forum/index.php on line 61
Warning: require_once(/QueryString.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/lodpo235/domains/lodportal.org/public_html/forum/index.php on line 61
Fatal error: require_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening required '/QueryString.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/lodpo235/domains/lodportal.org/public_html/forum/index.php on line 61
پیشاپیش متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-03-2011 06:31 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
با مسئول هاست خودتون تماس بگیرید و ببینید در این مدت چه تغییراتی رو داده باعث ایجاد این مشکل شده
ظاهرا این فایل نیاز است ولی وجود نداره
/usr/local/php5/lib/php/QueryString.php
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
متشکرم
با هاست تماس گرفتم ولی میگن که هیچ تغییراتی نداند
جالبه که این سیستم دوسال بدون حتی یک مشکل در حال کار بود
این فایل را که فرمودید می توان ایجاد نمود
در این فروم کلی مطلب و کاربر عضو داشتیم که متاسفانه اصلا دیگر باز نمی شود
-
-

نوشته اصلی توسط
vahidjavidan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام و خسته نباشید
من حدود سه سال است که با اس ام اف کار میکنم
ولی دیشب ناگهان پیغام زیر را مشاهده کردم چگونه می توانم آن را برطرف کنم
Notice: Undefined variable: boarddir in /home/lodpo235/domains/lodportal.org/public_html/forum/index.php on line 57
Notice: Undefined variable: sourcedir in /home/lodpo235/domains/lodportal.org/public_html/forum/index.php on line 61
Warning: require_once(/QueryString.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/lodpo235/domains/lodportal.org/public_html/forum/index.php on line 61
Fatal error: require_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening required '/QueryString.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/lodpo235/domains/lodportal.org/public_html/forum/index.php on line 61
پیشاپیش متشکرم
ضمنا فایل querystring.php نیز وجود دارد
-
-
سلام
با استفاده از Repair Setting اقدام به تعمیر این فایل کنید.
مشکل شما باید حل بشه
wiki.simplemachines.org/smf/Repair_settings.php
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)