-
مشکل در نصب جوملا
با سلام. من هم در نصب جوملای فارسی 1.7.3 که از همین انجمن داونلود کردم مشکل دارم. مشکل این هست که پس از انتخاب زبان در اولین مرحله نصب دیگه جلوتر نمیشه رفت! و با کلیک دکمه ادامه هیچ اتفاقی نمی افته.
در انجمن خواندم که json باید فعال باشه ولی در هاست من این قابلیت فعال هست الآن. شرکت سرویس دهنده من parsdata هست.
مشخصات هاست من در این آدرس هست. لطفا راهنمایی کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط reyhoo : 12-03-2011 در ساعت 07:05 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-03-2011 07:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
لطفا یک نفر منو راهنمایی کنه. باید از نسخه 1.7.3 کلا چشمپوشی کنم؟ این نسخه مشکلی داره که این همه پست در مورد مشکلات نصبش هست؟
مشکل از سرور منه؟ کدوم قسمتش رو باید بگم که درست کنند برام؟
-
-
دوست عزیز سلام
میتوان گفت مشکل از جانب جوملا نیست
احتمالا مربوط به کانفیگ سرور شما میبشد.
در ضمن لینک شما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چیزی را نمایش نمیدهد.
در صورت امکان متن دقیق خطا را هم ذکر کنید.
یا حق.
-
-
با سلام
در ادامه حرفای دوستمون نهایتا اگر با تنظیمات کانفیگ نتونستید جوملا رو مستقیما روی سرور نصب کنید می تونید اونو روی لوکال نصب کرده و سپس به انتقال اون به هاست اقدام کنید که آموزش های اون در ویکی موجود است
-
-
سلام
بررسی کنید تابع json روی سرور شما نصب هست یا خیر !
در غیر اینصورت اطلاعات هاست را برای یکی از مدیران ارسال کنید تا بررسی کنند ! یا اینکه از پشتیبانی پارس دیتا کمک بخواهید برای یافتن این مشکل و حل آن ! قدیم که خوب سرویسدهی میکردند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام
آقا منم همین مشکلو دارم از مرحله تنظیم زبان جلوتر نمی ره!
به این روش که علیرضا در تا پیک[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گفتن هم رفتم:
__________________________________________________ __________________________________
سلام
راه حل پیشنهادی من را نیز امتحان کنید، به آدرس
کد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] allation/index.php?view=preinstall
بروید، می توانید کمبود های سرور را مشاهده کنید. شاید هم توانستید، مراحل نصب را به پایان برسانید.
__________________________________________________ _________________________________
تا مرحله دیتابیس میره ولی اونجا که باز لودینگ ajax میاد گیر می کنه!!!!!
json هم فعاله همه مشخصات php هم داره هاست هم مال شرکت معتبر رادکامه که چند ساله دارم باهاش با تمام ورژن های دیتالایف و جوملا و ورد پرس کار می کنم تا حال مشکلی نداشتم با ورژن های دیگه ولی برا دومین بار با جوملا 1.7 به مشکل خوردم!!!!! افراد دیگه ای هم پرسیده بودن ولی جواب درست نگرفته بودن به جز نصب روی لوکال و انتقال به هاست!
حالا کسی هست مرا یاری کند؟؟؟؟؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)