-
The service is unavailable
با سلام
وقتی از قسمت تنظیمات کلی ، سایت رو غیرفعال میکنم پیغام "The service is unavailable" رو توی قسمت کاربری سایت نشون میده
درباره این موضوع جستجو کردم که فقط گفته شده بود این مشکل از هاست هست که باید به ادمین هاست خود اعلام کنید همین کارو کردم ولی پشتیبان هاست گفت که:
برای بررسی مشکل می بایست نوع خطا مشخص باشد. این پیغام جزو پیغامهای پیش فرض نمی باشد. لطفا مشخص نمایید منظور از غیر فعال بودن سرویس کدام سرویس است ؟
لطفاً یه راهنمایی بفرمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-03-2011 09:09 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
نام کابری و پسورد هاست و جوملا رو خصوصی برام ارسال کنید اگر بتونم حلش می کنم
-
-
هاست من ویندوز 2008 هست (پلسک 10) اگه لطف کنید توضیح بفرمایید و من خودم این کارو انجام بدم ممنون میشم
-
-
سلام
دوست عزیز مشکل شما باید بررسی شود
و این نیازمند دراختیار گذاشتن
نام کابری و پسورد هاست و جوملا
می باشد.
در صورتی که به اعضای تیم جوملا فارسی اعتماد لازم را ندارید این موضوع دیگری میباشد.
این را هم یادآور می شوم در اختیار قرار دادن این وارد به تیم جوملا فارسی ملزم بر رفع مشکل شما و یا اینکه مدعی بر بوجود آوردن مشکلی خاص جدید نمی باشد.
لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که مبتنی بر این موضوع می باشد را مطالعه کنید.
**
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
در ضمن روزانه شاید چندین کاربر این موارد را در اختیار تیم می گذارند و تیم جوملا فارسی به بررسی این مشکلات می پردازد
در ضمن این را هم تضمین میکنیم تیم جوملا فارسی در هر صورت حفظ حریم خصوصی شما را رعایت خواهد کرد.
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)