-
انجمن ساز
با عرض سلام....
من جوملا ورژن 1.7 رو دارم اما نتونستم انجمن سازی که با این نسخه سازگار باشه پیدا کنم...
میتونم از انجمن ساز هایی که برای جوملا 1.5 یا 1.6 هست استفاده کنم یا نه؟
انجمن ساز مخصوص 1.7 رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-03-2011 01:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
انجمن ساز kunena بدون مشکل با نسخه 1.7 کار می کند:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
نوید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
موفق باشید
سلام ممنون از راهنماییتون...
میشه بگید کجا و چطور نصبش کنم؟؟؟ اولین بره که با جوملا کار میکنم
-
-
سلام
بهتره كتاب[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه كنيد.
البته بيشتر موارد با جوملا 1.7 مشابه هست ولي مي تونه براتون مفيد باشه و پاسخ اكثر سؤالاتتون رو از اونجا بگيريد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم مي تونه مفيد باشه براتون
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
نوید
سلام
موفق باشید
این فایلی که به من معرفی کردید رو دانلود کردم....
در قسمت نصب الحاقات جوملا وارد کردم و نصب رو زدم اما هر بار پیغام خطا در انتقال فایل رو نشان میده
مگه شما نگفنه بودید که بدون مشکل کار میکنه؟
تو دایرکت لینک هم نصب کردم اما فایده ای نداشت
ترو خدا بگید چیکار کنم
گیج شدم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)