سلام
چگونه ميشود در يه صفحه غير اصلي ستونهاي دو طرف را برداشته واز كل صفحه براي درج بهتر مطالب استفاده كرد؟
با تشكر

سلام
چگونه ميشود در يه صفحه غير اصلي ستونهاي دو طرف را برداشته واز كل صفحه براي درج بهتر مطالب استفاده كرد؟
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در قسمت منوها منوی مورد نظرتون رو انتخاب کنید، و روی گزینه منوی مورد نظر کلیک کنید که به صفحه لینک می شه، در اون جا در قسمت پارامترها(پایه ای) 4 تا پارامتر هست که می تونید تنظیمات صفحه رو درونش تغییر بدید، ستون ها رو روی 1 بزارید.
سلام
اگه منظورتون از پارامترهاي پايه همان پارمترهاي مركزي است من گزينه اي بنام ستونها درونش نديدم ! ميشه بفرمائيد اين منو دقيقا" دركجاست؟
با تشكر
سلام
ضمن تشكر بايد عرض كنم من از جوملا 1.5.25 استفاده ميكنم ، آيا ميدونيد اونجا به چه شكله؟
با تشكر
اینم 1.5.25 جوملا فارسیه! دوست عزیز، فقط قالب مدیریت رنگش رو تغییر دادم، شما از منوهای خودتون رو گزینه مورد نظر کلیک کنید و روی آیتم خودتون(مثلا اخبار) باید این گزینه ها رو ببینید!
ميشه يه بار ديگه قدم به قدم بفرمائيد از كجا وچطوري به اين صفحه فوق رسيديد ، چون من (تمام منو و همه جاشو زيرو رو كردم پيداش نكردم)! با تشكر
قالب اصلی رو دوباره گذاشتم، عکس آخر رو دوباره همون قبلی و تکرار کردم که قالب مدیریت دیگه بود چون گزینه هاش فرقی نداره...
![]()
جالب اينكه من بعد از اين گزينه وارد صفحه اي غير از آن صفحه اي كه شما رفتيد ميشم !!!!!!
تصوير زي را ملا حظه فرمائيد:
;
![]()
ویرایش توسط elyastel : 12-04-2011 در ساعت 03:01 PM
دلیلش یه چیز دیگس شما حالت نمایش رو روی نمایش یک تماس خاص گذاشتید و مال من روی نمایش بخش یا بلاگ هست! من نمی دونستم برای این قسمت می خواید، و کلا فکر کنم منظور شما رو هم اشتباه متوجه شدم، الان سایتتون رو دیدم، یعنی می خواید در تماس یا ما سری ماژول های سمت چپ و راست نمایش داده نشند؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)