با سلام
همونطور که می دونید صفحات یک سایت با شماره به صورت10 ..... 3 2 1 نمایش داده می شوند.اما در سایت من عدد تمام صفحات به نمایش در میاد.باید چیکار کنم که به حالت مذک.ر دربیاد؟

با سلام
همونطور که می دونید صفحات یک سایت با شماره به صورت10 ..... 3 2 1 نمایش داده می شوند.اما در سایت من عدد تمام صفحات به نمایش در میاد.باید چیکار کنم که به حالت مذک.ر دربیاد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با قالب دیگه هم تست کنید ببینید این مشکل وجود داره یا نه؟ اگه دموی آنلاین بزارید به تر می شه راهنماییتون کرد.
دوست عزیز نمیتونم قالبم رو عوض کنم.از قالب تجاری استفاده میکنم نه رایگان.یه راه حل میخوام که بشه شمارنده رو به همون حالتی که عرض کردم در بیارم.آدرس سایت من هم: 99film.ir
لطفا راهنمایی کنید.
لینک ساییتون باز نمیشه
دوست عزیز برای اینکه در صفحه اصلی سایت بخواهید شمارنده پائین صفحه بیاد و مطالب سایت رو به صورت صفحه صفحه نمایش بده باید منوی صفحه اصلی را طوری تنظیم کنید که مطالب صفحه اصلی را به صورت بلاگ نمایش بده
به صورت خلاصه یعنی :
1- ورود به مدیریت
2- منوی " منوها"
3-ویرایش منوی اصلی
4-تغییر نوع منو به حالت " نمایش مطالب یک مجموعه به صورت بلاگ "
مرحله بعد شما باد در همان منوی اصلی تعریف کنید که صفحه بندی نمایش داده بشود.
سپس ذخیره.
خیلی ممنون.تمام قسمت ها ی منوی اصلی من به صورت بلاگ هستند به جز قسمت خانه و تماس باما.لینک سایت هم درسته.شمارنده سایت از عدد ده بیشتر رو هم نشون نمیده
خیلی ضروریه.تو رو خدا یکی کمک کنه!
سلام
به احتمال قوي قالب شما از دستورات لغو كننده استفاده كرده.
فقط با همين قالب مشكل داريد؟
----
لطفاً كمي صبور باشيد و به سؤالاتي كه ازتون ميشه بيشتر دقت كنيد:
اين متن دوستمون رو به دقت بخونيد. نوشتن تست كنيد.با قالب دیگه هم تست کنید ببینید این مشکل وجود داره یا نه؟
يا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)