سلام من دارم یه قالب نوشتم اما میخوام توی قالب component تغیری بدم تو حالت عادی تعداد بازدید پست و تگهاشو نمایش نمیده
میشه کد مربوط به این دوتارو بهم بدین ممنون میشم و اگر جایی هست که کل اینجور کدهارو نشوته باشه بدین ممنون میشم![]()

سلام من دارم یه قالب نوشتم اما میخوام توی قالب component تغیری بدم تو حالت عادی تعداد بازدید پست و تگهاشو نمایش نمیده
میشه کد مربوط به این دوتارو بهم بدین ممنون میشم و اگر جایی هست که کل اینجور کدهارو نشوته باشه بدین ممنون میشم![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
كدوم كامپوننت تگ؟
شما كامپوننت تگي كه استفاده كرديد چيه؟
موفق باشيد
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
محض اطلاع عرض میکنم
این چه وضع پاسخ دادن به تیکت هاست؟
همش با سوال جواب میدید.
دوست مدیر سایت من، مشکل اصلی دوستان جوملایی یک چیز مشخصیه ، انقدر با سوال پیچ کردن الکی از جواب دادن طفره نرید.
یا میدونید یا نمیدونید دیگه
این سوالای الاکیتون فقط تاپیک رو طولانی میکنه
هیچ کس هم به جواب نمیرسه.
---
این دوستمون سوال واضحی کرده و کدی رو میخواد که تو پست معمولی جوملا در component_contetnt تعداد بازدید پست ها رو نمایش بده.
تمام.
صحبتم کلی بود
به این جهت که هیچ کدوم از سوالهام تو این انجمن جواب درست حسابی که مشکل رو کلا حل کنه نتونستید بدید.
دوست عزيز اين چه طرز صحبت با مديران جوملا فارسي هست؟
ايشون پرسيدند كه ميخوان تگ رو نمايش بدن تو كامپوننت و چه جوري ميتونن كاستومايز كنند..
براي اين مورد بايد بدونيم از چه كامپوننت تگي استفاده مي كنند كه در پوشه html متناسب با اون كامپوننت قالب بسازند
----
رفتارتون رو ناديده ميگيرم
يا حق
جناب مهندس صفاجو
برخوردم از روی بی احترامی به لطفی که شما در حق جامعه وب فارسی میکنید نبود
خواستم بگم تو رو خدا سریعتر جواب اصلی رو بدید. این رو هم میفهمم که با داشتن اطلاعات بهتری از سوال کننده جواب بهتری میتونید بهشون بدید،
شما رو ارجاع میدم به تمام تاپیک هایی که خودم باز کردم و مشکلاتم رو گفتم.
و واقعا مشکلات جدی بوده و جوابی دریافت نکردم تا اینکه خودم جواب رو پیدا کردم و نوشتم تا همه استفاده کنند.
شاهدم هم تاپیک هاییست که در اکانت من هست.
روی صحبتم شخص شما نبود و کلی عرض کردم
ارادتمند جناب صفاجوی عزیز
ویرایش توسط aidindph : 12-02-2011 در ساعت 09:20 PM
بعضي اوقات توي همين انجمن اتفاق افتاده كه به خاطر يه اشتباه اوليه و نپرسيدن يك سؤال ساده كاربر سؤالش تا چندين صفحه جلو رفته و آخرش هم جواب نگرفته و كلي قضاياي ديگه...
اين سؤالها رو نپرسيم مجبوريم رو حدس و گمان ضعيف تري پاسخ بديم كه نهايت امر گمراهي كاربر هستش
شما 90 در صد پاسخهاي مديران رو ببينيد با سؤال از كاربر شروع ميشه و علتش هم اين مورديه كه توضيح دادم
تاپيك هاي شما رو شحصاً خودم پيگيري كردم و حتي با دوستان سر مشكلات شما با k2 كلي بحث كرديم. اما انصافاً مشكلاتي كه شما پيدا مي كنيد خيلي نادره و حتي يك نفر هم چنين تجربه اي نداشته و اين براي ما تعجب آوره.
مطمئن باشيد كه پيگيري خواهيم كرد.
موفق باشيد
امم ببین دوس عزیز من خودم تو کاره وی بیم ! مثلا برای طراحی قالب وی بی ما کد powered-by رو میزاریم نمایش میده powered by vbulletin
حالا من کدیو میخوام که تو component_contetnt بزارم که تعداد بازدید اون مطلب رو نشون بده و یه کد دیگم میخوام که تو همون کامپوننت تگهای مطلب رو نشون بده و اگر احیانا جایی هست که اینجور تگهارو بصورت کامل گزاشته بدین ممنون
سلام
شما مي تونيد از دستورات لغو كننده توي قالبتون استفاده كنيد
اين دستورات رو بايد توي پوشه اي به نام html بريزيد
نكته اي كه در اين دستورات هست اينه كه تمامي دستورات مطابق با قالب كامپوننت باشه.
مثلاً*اگه يه جايي نوشته :
<?php echo JHTML::_('icon.edit', $this->article, $this->params, $this->access); ?>
مي تونيد تو قالبتون ازش استفاده كنيد ولي اگه چنين دستوري وجود نداشته باشه شما مجاز به استفاده از اين كد نيستيد
براي كامپوننت تگ مي تونيد از اين روش استفاده كنيد ولي براي نمايش بازديد چون توي قالب خودش چنين چيزي تعريف نشده بايد از پلاگين براي ارتقاي كامپوننت content استفاده كنيد.
براي تگ بايد كامپوننت تگ خودتون رو مشخص كنيد كه چيه و بعد براش قالب بچينيد.( البته اگر قالب داشته باشه)
براي اطلاعات بيشتر اين آموزش رو بخونيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)