یه فروشگاه با جوملا 1.5 (virtuemart) ساختم ...مشکلم اینه که قیمتها رو برعکس نشون میده یعنی بجای اینه بنویسه 1100 مینویسه 0011 و قالب های مختلف رو هم تست کردم همش هیمنطوریه ...چیکار کنم؟

یه فروشگاه با جوملا 1.5 (virtuemart) ساختم ...مشکلم اینه که قیمتها رو برعکس نشون میده یعنی بجای اینه بنویسه 1100 مینویسه 0011 و قالب های مختلف رو هم تست کردم همش هیمنطوریه ...چیکار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آدرس سايت رو قرار بديد!
سلام دوست عزیز سایت روی لوکال هست .... اگه دلیلش رو میدونید بگید چیکار باید بکنم اگرم نمیدونید لطفا اخرین ورژن این فروشگاه ساز(فارسی) رو که روی جوملا 1.5 نصب بشه رو لینکش رو برام بذارید..شاید تو نسخه های بالاتر اصلاح شده باشهنوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
باید مقداری css قالب خودتون رو ادیت کنید
باید قالب رو دید تا بشه راهنمایی کرد !
در پناه ایزد
سلام_ این کدهای css قالب هستنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته همونطور که گفتم من قالبهای زیادی رو تست کردم همشون همینطور بودن
به مديريت فروشگاهتون بريد و ويرايش فروشگاه رو بزنيد
اونجا كاركتر بين قيمت روبرداريد خودش درست ميشه.
آپشني براي اين كار وجود داره
موفق باشيد
سلام...مرسی با همون قسمت ور رفتم درست شد ... باید واسه اون قسمت کاراکتر (,) رو قرار میدادیم.....نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)