سلام
من میخوام جوملا رو از لوکال به هاست منتقل کنم ولی وقتی جوملا رو در حالت زیپ آپلود میکنم میگه حجم فایل زیاد هست چکار کنم؟؟؟؟

سلام
من میخوام جوملا رو از لوکال به هاست منتقل کنم ولی وقتی جوملا رو در حالت زیپ آپلود میکنم میگه حجم فایل زیاد هست چکار کنم؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
با سلام
می توانید از نرم افزارهای ftp استفاده کنید و یا فایل ها را در دو فایل زیپ جدا آپلود کنید.
یا علی
هاست من از هاست های رایگان هست برای همین گیر میده فایل ها رو تکه تکه قبلا آپلود کرده ام میخوام ببینم راه حلی برای این کار هست که بشه تو این مدل هاست ها بدو تکه تکه کردن فرستاد؟نوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط reza-ite : 12-10-2011 در ساعت 07:50 PM
هاست های رایگانی هم هستند که ftp ساپورت میکنن. می تونید از اونها استفاده کنید.
به احتمال زیاد هاست خودش مشکل داره چون من با ftp آپلود میکردم ولی متاسفانه آپلود نمیکردنوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
حتی بهترین هاست های رایگان هم مشکلات خودشون رو دارن و نمیشه توقع زیادی ازشون داشت.
علاقه مندی ها (Bookmarks)