-
به نظر شما چرا سایت من حک شد
با سلام به همگی دوستان
یک ماهی میشه که یک دومین گرفتم . یک سایت بصورت آزمایشی راه اندازی کردم و هنوز آدرس اون رو حتی به دوستای خودم هم ندادم و این اولین جایی که بخاطر اشکال معرفی میکنم
حتی اگر در گوگل و یا هو هم نام تون رو سرچ کنید به شما معرفی نمیکنی و گزینه های دیگری میاره و بصورت پیشنهاد میگه واقعا دنبال این آدرس میگردید که اگر کلیک کنید اوتوقت نشون میده
حالا چطور سایتی که هنوز به جایی معرفی نشده و کسی خبر نداره در یک ماه دو بار حک میشه یک بار به ایران فحش میدن ( به انگلیسی) و یک بار هم عکس صدام و نوشته عربی داره
البته هر دو بار مدیریت جوملا الم بود و با کی کردن فایل ایندکس سالم سایت راه افتاد ولی واقعا جوملا اینقدر ضعیف هست یا اشکال جی دیگه ای هست
من خیلی از افزونه های اضافه استفاده نکردم 2 یا سه تا افزونه که یکی قالب هست که ایرانی هستش و نام سازنده رو هم پاک نکردک
و دیگری اسلاید شو و یک منوی بالا
به نظر شما چرا و پگونه این کار انجام شده؟ نام کرری و رمز هم خیل ساده نیست
ممنون میشم نظر بدید
---
*دو پست شما یکی شد.
ویرایش توسط mersad : 12-11-2011 در ساعت 09:07 AM
دلیل: پست اضافی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-11-2011 06:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
این که سایت خودتون رو در جایی نام نبردید و اینجوری هک میشه و این که این کار تکرار شده احتمال رو قوی میکنه تا حد بسیار زیادی مشکل از سمت شما نباشه
موضوع هک فقط مربوط به جوملا یا هم سیستم دیگه ای که استفاده میکنید مربوط نمیشه
به موارد زیادی مرتبط هست مثل تنظیمات سرور ، امنیت سرور ، ویروس سیستمی ، ...
برای اطمینان از همه موارد از مدیریت سرور بخواهید تا log رو در اختیار شما قرار بدند و با بررسی اون شما میتونید دقیق ببینید مشکل از کجا و چه جوری بوده
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)