من نگاش میکنم ایشالا تا امشب درستش می کنم

من نگاش میکنم ایشالا تا امشب درستش می کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
آقای طباطبایی .. من قالب رو دیدم .. زیاد مشکل داره ! همه جا به جای استفاده از table از تابع div استفاده شده .. همونطور که در انجمن هم بارها گفته شده عمده ترین مشکل از اینجاست .. فایل xml و css هم مشکل دارن و واسه همین بک گرانهارو نمی آره .. باید بشینم قالب رو از اول درست کنم .. اگه شد فردا و اگه نشد دیگه می ره تا پنجشنبه ظهر .. آخه می دونین این روزها ایام امتحانات هستش !
یه چند تا نکته هم هست که همراه با قالب براتون می زارم .
پیروز باشید !
سلام
آبتین جان ممنون از لطفت و شرمنده ی زحماتت
باشه عزیز من منتظر میمونم ان شا الله فرصت پیس بیاد تا فردا درست بشه
بازهم تشکر
سلام..
قالب درست شد .. قالب قبلی رو حذف و این را دانلود و نصب کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بریم سراغ نکته ها :
1- برای نمایش دادن تابلوی تاظهور ماژول اسکرول رو از سایت مامبولرن دانلود و نصب کنید و متن مورد نظرتون رو به این روش نمایش بدین .
2- قالب کلا از نو درست شد ... اصلا در طراحیش شرایط لازم و سازگار با مامبو به کار برده نشده بود ! چه بهتر بود قالب رو از اول به مامبولرن سفارش می دادین .. البته این کاری که من کردم ( درست کردن رایگان ) خلاف سیاست های مامبولرن بود اگه این کار رو به مامبولرن سفارش می دادید قالب خیلی خیلی زیبا تر و بهتر و سازگارتر از این در می اومد. امیدوارم برای حمایت از مامبولرن کپی رایت رو از پایین قالب حذف نکنین !
پیروز باشید !
سلام آبتین عزیز خیلی از زحمات شما ممنونم
من ذر زمینه دین و فرهنگ فعالت میکنم امیدوارم خدمتی از من ساخته باشه
سعی میکنم با دقت توصیه های شما رو هم عملی کنم
باز هم تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)