سلام
من یک کامپونت ویدیو برای جوملا نسخه 1.7 به جز hwdvideoshare می خوام .
کسی می تونه کمک کنه؟

سلام
من یک کامپونت ویدیو برای جوملا نسخه 1.7 به جز hwdvideoshare می خوام .
کسی می تونه کمک کنه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اين دو مورد رو ملاحظه بفرماييد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
دوست عزیز من کامپونت می خوام مثل hwd video share که امکان نظردهی هم داشته باشه نه ماژول یا پلاگین.
چون hwdvideoshare ظاهر زیبایی نداره من خوشم نمی یاد.
اگه hwdvideoshare پوسته های رایگان داشت من صد درصد او نو انتخاب می کردم.
كامپونني براي جوملا 1.5 هست كه به دليل رعايت نكردن قوانين GPL از ليست جوملا حذف شده.
اين كامپوننت جزو قويترين كامپوننت ها بوده و من مشابهش رو نديدم
قالب اختصاصي هم داره
يه چيزي در حد يوتيوب براتون ايجاد ميكنه:
براي 1.7 اين موارد هم هست:
موفق باشيد
سلام
من از لینک
دانلود کردم یک پلاگین بود
حالا چه طوری باید ازش استفاده کرد؟
ممنون
سلام
به یکی از صورت های زیر باید استفاده کنید:موفق باشیدکد:{flv} {flvremote} {mp3} {mp3playlist} {mp3remote} {mp4} {mp4remote} {videoplaylist} {youtube} Examples: {flv}your-flv-video{/flv} {flv}your-flv-video|||1{/flv} {mp4}your-mp4-video|600|450|1{/mp4} {mp3}your-music{/mp3} {mp3}your-music|600||{/mp3} {mp3}your-music|600|20|true{/mp3} {mp3playlist}your-mp3playlist{/mp3playlist} {flvremote}[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] {videoplaylist}videoplaylist|600|450|1{/videoplaylist} {youtube}ZN5PoW7_kdA{/youtube}
علاقه مندی ها (Bookmarks)