سلام.
بیشتر توضیح بدید.
دموو بدید.
موفق باشید.

سلام.
بیشتر توضیح بدید.
دموو بدید.
موفق باشید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بله من هم دقیقا یک چنین مشکلی را با جوملا 1.7 دارم همانطور که فرمودند یا خطای phpنشون میده یا پیام زیر را در بالای سایت منتشر می کند و دقیقا با غیرفعال نمودن پلاگین مشکل برطرف می شه
اگر توضیح بفرمایید ممنون خواهم شد
بااحترام
![]()
نوشته اصلی توسط yousefi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله دوست عزیز دقیقا همین خطارونشون میده
علتشو نمیتونم پیدا کنم
مشکل من با کمک یکی از دوستان برطرف شد
شما وارد تنظیمات php.ini بشوید و بعدdisplay_error را غیر فعال کنید و بعد هم apache را ریست کنید
در آخر هم سایت را ریفرش کنید مشکل حل می شه
من اینکارو کردم جواب ندادنوشته اصلی توسط yousefi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من هم این کار رو انجام دادم جواب نداد لطفاً راهنمایی کنیدنوشته اصلی توسط yousefi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر از نرم افزار wamp server استفاده میکنید ورژن 2.0 را نصب کنیدنوشته اصلی توسط unijoomla [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل از نرم افزار 2.1wamp هستش
من از ومپ 2.2 استفاده می کنم ولی باز این مشکل هست حالا چه طور این ورژن2.0 را نصب کنم که کل سایت به هم نریزه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)