-
عدم اعمال تغییرات در هنگام جانمایی ماژول ها در قالب سایت
با عرض سلام و خسته نباشید
من قالب جدیدی رو نصب کردم و نقشه جانمایی رو هم دانلود کردم و دارم. اما وقتی در بخش مدیریت ماژول ها می خوام پوزیشنش رو تغییر بدم از بخش انتخاب موقعیت انتخاب نمی کنه. یعنی نشون می ده که پوزیشن جستجو وجود داره ولی انتخاب نمی کنه. دستی هم که تایپ می کنم دکمه ذخیره کار نمی کنه. به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه
ممنون که وقت می ذارید و سوالات رو جواب می دید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-13-2011 04:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
ابتدا در مدیریت > افزونه ها > قالب ها > انتخاب ها > نمایش موقعیت ها رو فعال کنید
سپس به انتهای ادرس سایت خودتون index.php?tp=1\ رو اضافه کنید ببینید چه موقعیت های وجود داره سپس در موقعیت مورد نظر قرار بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
ابتدا در مدیریت > افزونه ها > قالب ها > انتخاب ها > نمایش موقعیت ها رو فعال کنید
سپس به انتهای ادرس سایت خودتون index.php?tp=1\ رو اضافه کنید ببینید چه موقعیت های وجود داره سپس در موقعیت مورد نظر قرار بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
من تمامی این کارها رو کردم. موقعی که می خوام انتخاب پوزیشن کنم انتخاب نمی کنه. در ضمن گزینه های ذخیره و ذخیره و بستن هم کار نمی کنن. فقط میشه از گزینه بستن استفاده کرد. آیا ممکنه مشکل از جوملای من باشه؟ نسخه 1.7 هست که از همین سایت شما دانلود کردم.
-
-
نام کاربری و پسورد جوملا رو به همکراه توضیحات کاری که می خواهید انجام ببدید خصوصی برای من ارسال کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)