-
قالب دانلود کنید
سلام من می خوام تو این تایپیک قالب هایی رو که خودم ساختم (با آرتیستر) و فارسیش کردم بزارم اگه دوست داشتید که قالبهای بعدی رو بزارم لطف کنید نظرتون رو بگید.
دانلود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم اسکرین شات
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط ayubtanha : 12-13-2011 در ساعت 08:10 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
3 کاربر زیر از ayubtanha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
12-13-2011 08:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کارت خوبه تبریک میگم
ولی اگه از من میشنوی وقتتو پای آرتیستر تلف نکن، یاد بگیر از بیس بزن
-
-
قالب زیبایی هست
شما دوست عزیز اگر میتوانی فارسی کنی من چند قالب حرفه ای مدیریا محتوا جوملا و ورد پرس دارم اگر لطف کنی فارسی کنی
-
-

نوشته اصلی توسط
ayubtanha
سلام من می خوام تو این تایپیک قالب هایی رو که خودم ساختم (با آرتیستر) و فارسیش کردم بزارم اگه دوست داشتید که قالبهای بعدی رو بزارم لطف کنید نظرتون رو بگید.
دانلود:
اینم اسکرین شات
ببخشید دوست عزیز.این قالب برای چه ورژنی هست؟
-
-

نوشته اصلی توسط
sh2012
ببخشید دوست عزیز.این قالب برای چه ورژنی هست؟
از فایل templateDetails.xml تمام قالب ها شما میتونید ببینید آن قالب برای کدام ورژن جوملاست
-
-
درود
دوست عزیز تشکر از زحمات شما .
اما باید برای قالب ها یک دمو یا اسکرین شات قرار بدهید .
در ضمن باید ذکر کنید که برای کدام ورژن جوملا میباشد .
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)