-
سیستم آمارگیری وب سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام خسته نباشین
من می خواستم ماژول یا کاومپوننتی برای آمار سایت داشته باشم که مثل سایت webgozar باشه
ممنون
هرچی از لینک extensions.joomla دانلود میکنم و روی جوملا 1.5.25 نصب می کنم error xml فایل می دهد
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-13-2011 11:44 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
هرچی از لینک extensions.joomla دانلود میکنم و روی جوملا 1.5.25 نصب می کنم error xml فایل می دهد
اینکه همه خطا میدهد مشکل از سیستم جوملای شما میشود.
آیا در نصب افزونه های دیگر هم مشکل داری.
این مورد را هم آزمایش کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
-
-
سلام
در نصب بقیه کامپوننتها و ماژولها مشکلی نیست به راحتی نصب می شود
ممکن است مربطو یه دسترسی روی هاست باشه؟
ممنون
-
-
سلام
فکر نکنم
چون ساختار افزونه های شبیه هم هستند لطفا افزونه ای که هنگام نصب با خطا مواجه میشود لینکش را ذکر کنید تا بررسی شود.
یا حق.
-
-
mod_janalytics-3.0.0
mod_vvisit_counter_2_0_0_j16
com_phocadownload_v2.1.1
plg_auto_purge_cache160
با نصب افزونه های بالا این ارور را میدهد در ضمن من 3 تا سایت جوملایی دارم که بر روی هر سه سایت موقع نصب همین ارور را می دهد اما بعضی پلاگینها یا کامپوننتها نصب می شوندمثلا افزونه google+1 نصب می شود یا
com_joomtest_takapouco
نصب می شود و اروری هم نمی دهد
-
-
سلام
لطفا بگید نوع فایل ها چیست؟
zip
tar
احتمالا درون فایل های شما فایل های دیگه ای وجود دارد و شما باید از حالت فشرده فایل مورد نظر را خارج کنید
لطفا یک نمونه فایل را بصورت لینک بدهید تا ببینم مشکل از کجاست.
یا حق.
-
-
نوع فایلها zip هستش
افزونه ها رو از اینجا گرفتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای مثال آمار سایت نصب نمی شه اما نقشه سایت نصب میشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)