با سلام.
پس از اضافه نمودن فیلد های اضافی در community builder و در وب سایت، عناوین فیلد ها به صورت "????" نمایش داده می شوند.
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.

با سلام.
پس از اضافه نمودن فیلد های اضافی در community builder و در وب سایت، عناوین فیلد ها به صورت "????" نمایش داده می شوند.
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اطلاعات ديتابيس utf8 نيست
يه ديتابيستون بريد و مسيري كه اطلاعات فوق ذخيره ميشن رو پيدا كنيد و Operation رو به utf8 تغيير بديد
موفق باشيد
ایا این تیبل مد نظر هست؟نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
jos_comprofiler_field_values
بر روی کدام یک از مقادیر UTF بگذارم؟
سلام
اضافه می کنم که نسخه سی بی خود را به آخرین نسخه ارتقا دهید.
با تشکر
یا علی
من از نسخه 1.2 ترجمه شده دوستان استفاده می کنم، پیشنهاد می کنید نسخه 1.7.1 را بر روی این نسخه بروز کنم؟نوشته اصلی توسط علیرضا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
بله
دقیقاً همونطور که علی رضا عزیز گفت به اخرین نسخه ارتقا بدید
نکته : نحوه ارتقا رو حتماً دقت کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
بروزرسانی طبق ریلیز خود سایت اصلی کیکوریتی پچ ها بوده که آن کار نیز انجام شد.نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل یونیکد با این کار فیکس نشد
در مورد utf سازی تیبل ها می تونین بیشتر توضیح بدهید؟
آیا در این کامپوننت تجربه کاری در این موضوع داشته اید؟
اگر نمايش اطلاعات بصورت ????? باشد اشكال از ديتابيس هستش
اگر كامپوننت و متون كامپوننت بصورت ?????? باشد اشكال از كامپوننت و عدم پشتيباني اين كامپوننت هستش. البته اين به اين معنا نيست كه كامپوننت مشكل داره
جدولي كه اطلاعاتش بصورت ?????? هست رو پيدا كنيد و ببينيد مقدار operation روي چه چيزي تعيين شده
موفق باشيد
مشکل در دیتابیس هستنوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من یونیکد همه تیبل های این کامپوننت رو UTF-General_c کردم
اما نتیجه نداد.
اگر تجربه کاری دارید ممنون می شم مطرح کنید.
با سلام
این مشکل رو منم قبلا بهش بر خورده بودم
ابتدا پایگاه داده خودتون رو utf8 کنید
و بعد جداول رو به utf8 تبدیل کنید و بعد باز هم یه سری از ستون های جداول باقی می مونه که باید دستی اونها رو پیدا کنید و اونها رو هم به utf8 تبدیل کنید بعد از این کار اطلاعات جدید درست ذخیره می شوند ولی اطلاعاتی که از قدیم ثبت شده اند به همون شکل ??? باقی می مونند و باید دوباره وارد بشوند
علاقه مندی ها (Bookmarks)