-
افزودن نام مستعار به منوی آدرس خارجی
سلام.
1.من می خواهم یک نام مستعار به منویی که در حالت آدرس خارجی قرار دارد اضافه کنم به طوری که در زیر منو ها نمایش داده شود.
به این سایت بروید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منوی اطلاعات سفر را ببینید یک منوی آدرس خارجی هست. ولی در زیر منو هایش نام مستعاری نمایش داده می شود مثلا زیر منوی تجارت املاک دارای نام مستعار doc-translate هست ولی قبل از آن features-mainmenu-47 اضافه شده است.
حالا سوال این است که چگونه این features-mainmenu-47 را تغییر بدیم؟
2.منوی اطلاعات سفر را ببینید زیر منو هاش حالت دوستونه دارند ولی منوی هتل ها را ببینید زیر هم چیده شده اند و یک ستونه. چگونه زیر منو های هتل ها را مثل زیر منو های اطلاعات سفر کنیم؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-14-2011 06:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-
شما وقتی به قسمت منو ها بروید از اونجا می توانید نام مستعار و منوی خود را تغییر بدهید
برای قالب های فارسی فونت های tahoma va arial خوب هستند و قالب شما فارسی نیست و مشکل دارد
ویرایش توسط a.bashash : 12-14-2011 در ساعت 06:35 PM
-
-
سلام.
شما منظور من را درست متوجه نشدید.
من گفتم که نوع منوی من آدرس خارجی هست.
دوست من در آدرس خارجی فقط میشه لینک داد. نام مستعار نمیشه دوست گل.
در ضمن فونت ها هم تاهوما هست و استاندارد. این قالبو خودم فارسی کردم. دوباره ببینید.
لطفا جواب های بیهوده ندهید!
در مورد سوال دوم هم جواب ندادید.
با تشکر.
-
-
سلام
1- ابتدا منویی که با ادرس خارجی تنظیم کردید رو یکبار به مطلب خاص یا هر چی که اسم مستعار میشه تنظیم کرد تغییر بدید. نام مستعاری که مد نظرتون هست رو بنویسید ذخیره کنید و دوباره به آدرس خارجی تبدیل کنید.
2- در مدیریت منو > منوی هتل رو انتخاب کنید و در تنظیمات منو تعداد ستون را روی 2 قرار بدید.
در پناه حق
-
2 کاربر زیر از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
خیلی ممنون.
یک سوال دیگه.
من چند تا مجموعه و زیر مجموعه ساختم ام.
در منو ها یکی از مجموعه را گذاشته ام. ولی در این منو زیر مجموعه های این مجموعه به در منو ها به صورت زیر منو نمایش داده می شود.
مثلا به همون سایت بروید. منوی اطلاعات سفر > مالزی ، مجموعه و زیر مجموعه هست که من به صورت منو گذاشته ام. ولی زیر مجموعه هایی که برای مالزی گذاشتم ام ، بدون این که خودم بگذارم به صورت زیر منو در مالزی نمایش داده می شود. مثلا اداره مجارت (ویزا) را من اضافه نکرده ام. ولی خودش اضافه شده است.
چگونه برش دارم؟
با تشکر.
-
-

نوشته اصلی توسط
mahdi.manian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی ممنون.
یک سوال دیگه.
من چند تا مجموعه و زیر مجموعه ساختم ام.
در منو ها یکی از مجموعه را گذاشته ام. ولی در این منو زیر مجموعه های این مجموعه به در منو ها به صورت زیر منو نمایش داده می شود.
مثلا به همون سایت بروید. منوی اطلاعات سفر > مالزی ، مجموعه و زیر مجموعه هست که من به صورت منو گذاشته ام. ولی زیر مجموعه هایی که برای مالزی گذاشتم ام ، بدون این که خودم بگذارم به صورت زیر منو در مالزی نمایش داده می شود. مثلا اداره مجارت (ویزا) را من اضافه نکرده ام. ولی خودش اضافه شده است.
چگونه برش دارم؟
با تشکر.
مشکل حل شد.
با تشکر.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)