-
عدم نمایش سایت در اینترنت اکسپلورر (ie)
سلام دوستان عزیز.
من جوملا ۱.۷ دارم. با فایرفاکس هیچ مشکلی ندارم.
اما در اینترنت اکسپلورر سایت به جز هیدر بالا نمیاد.
از این کد هم استفاده کردم اما جواب نداد:
<head>
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=4"> <!-- IE5 mode -->
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=7.5" > <!-- IE7 mode -->
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=100" > <!-- IE8 mode -->
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=a" > <!-- IE5 mode -->
<!-- This header mimics Internet Explorer 7 and uses
<!DOCTYPE> to determine how to display the Web page -->
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" >
</head>
در index.php قالب کپی کردم.
من از قالب پیش فرض beez5 استفاده میکنم.
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-15-2011 09:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
از اکسپلور چند استفاده می کنید ؟
مطالب زیر را نیز مطالعه فرماید :
و در طی سالیان اخیر (html, CSS, Java, PHP …) زبانهاي مختلفی براي کدنویسی صفحات وب ایجاد شده اند
تلاشهایی براي هماهنگ سازي و استاندارد کردن آنها شده است. همچنین فعالیت هایی به منظور هماهنگی مبدل
هاي وب (مرورگر ها) انجام شده است که تا حدي موفقیت آمیز بوده است اما در برخی مواقع مارا دچار مشکل هاي
آنرا تست می کنید و نتیجه opera طراحی می کنید و با مرورگر html جدي می کند. فرض کنید قالبی را به زبان
Internet دلخواهی می گیرید. اما زمانی که این قالب را روي وبسایت خود آپلود می کنید کاربري با مرورگر
آنرا مشاهده می کند و شاهد به هم ریختگی آن می شود. علت بروز این مساله تعریف متفاوت این مرورگر explorer
است. براي مقابله با این مشکل راه هاي زیادي وجود دارد. در درجه اول (Tags) ها از فاصله ها در برخی تگ ها
تست کنید. به عبارت فنی قالب خود را براي Internet Explorer پیشنهاد می شود در طول ساخت آنرا با مرورگر
این مرورگر بسازید. به احتمال زیاد با این قالب با دیگر مرورگرها هماهنگ خواهد بود. راه حل دوم درج برخی کد ها در
بود Internet Explorer هک می کنند تا در صورتی که مرورگر مخاطب IE قالب است که به اصطلاح قالب را براي
آنرا به صورت دیگري که دلخواه ما است نمایش دهد و ...
موفق باشید
ویرایش توسط kianesfahan : 12-16-2011 در ساعت 06:06 AM
-
2 کاربر زیر از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام.
سپاسگذارم که جواب دادین.
با اینترنت اکسپلورر ۸ به هیچ وجه سازگار نیست و همینطور ۷. من خودم روی ۸ میبینم اما دوستانی که ویندوز xp دارند قطعا اینترنت اکسپلورر ۷ دارن که بهم میگن مشکل هست و فقط هدر دیده میشه.
این در صورتی هست که من با فایرفاکس - سافاری و گوگل کروم بدون هیچ مشکلی سایت رو میبینم.
دوباره متذکر میشم. من از جوملا ۱.۷ و قالب beez5 که قالب خود جوملا هست یعنی به صورت پیشفرض همراه جوملا هست استفاده میکنم. سپاسگذارم که راهنمایی میفرمایید.
آدرس هم این هستش: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
درود
دوست عزیز برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده نماید .
اگر برای شما امکان دارد یک ساب دومین نصب کنید و جوملا 1.5.25 را روی آن نصب کنید ببینید باز هم همین مشکل هست ؟
موفق باشید
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
در ساب دامین ورژن ۱.۵.۲۵ فارسی شده سایت جوملا فارسی رو نصب کردم. در اینترنت اکسپلورر هیچگونه مشکل نیست محتوا زیبا و کامل قابل مشاهده هست.
لینک آدرس: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
جوملا با اینترنت اکسپلورر مشکل داره؟!!!
-
-

نوشته اصلی توسط
siavash.parsa
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جوملا با اینترنت اکسپلورر مشکل داره؟!!!
سلام خير
اين بر ميگرده به كدهيي كه توي قالب گذاشتيد
جوملا براي سازكاري احتياجي به اين كدها نداره !
قالب پيش فرض اين امكان رو داره كه به طور خودكار با دستورات شرطي كه در ايندكس گذاشته شده سازگار بشه.
حتي با مرورگر هاي منقرض شده !
كدها رو پاك كنيد و بررسي كنيد كه توي مديريت ماژول ؛ ماژولي هست كه در موقعيتي از قالب باشه كه اون موقعيت رو قالب نداشته باشه؟
يعني ماژول ها در موقعيت هاي تعريف شده باشند.
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من اکثر ماژول ها رو غیر فعال کردم اما باز هم صفحه به همون صورت مشاهده میشه.
میشه خودتون با ie چک کنید؟ شاید نوع مشکل واستون آشنا باشه
-
-
مجدداً جوملا 1.7.3 رو بريزد روي سايتتون و فايل installation رو حذف كنيد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مجدداً جوملا 1.7.3 رو بريزد روي سايتتون و فايل installation رو حذف كنيد
موفق باشيد
نمیتونم چون ممکنه اطلاعات (پست ها عکس ها منوها هدر همه چیز) از بین بره و سایت یک شهرک هست و کلا آبرو ریزی میشه. راه دیگه ای نیست؟
من این سایت رو ۶ ماه پیش بالا آوردم و تقریبا این مدت از جوملا دور بودم نمیتونم دوباره همین شکلی درش بیارم (حالا هر کسی ندونه فکر میکنه چه سایتی بالا آوردم :دی)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)