-
فايل css قالب؟
سلام
خسته نباشيد
من قصد دارم تا رنگ فونت قالب رو تغيير بدم اما هرچي فايل Css رو تغيير ميدم تغييري تو رنگ قالب ايجاد نميشه انگار من فايل صحيح رو ويرايش نميكنم
من مسير زير رو براي ويرايش استفاده كردم، آيا مسير ديگه اي رو بايد برم؟
MySite/templates/mytemplate/css/
تغيير فونت رو از كجا بايد انجام بدم؟
از CSS تغييري نميكنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-17-2011 01:57 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
رنگ كدوم قسمت رو ميخواييد تغيير بديد؟
Css يك بخش كاملاً سليقه اي از قالب هست و هر كس بنا به سليقه ي خودش استايل مي چينه
اگر آدرس سايت و مكاني رو كه ميخواييد تغيير بديد رو قرار بديد بهتر مي تونيم كمكتون كنيم
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
رنگ كدوم قسمت رو ميخواييد تغيير بديد؟
Css يك بخش كاملاً سليقه اي از قالب هست و هر كس بنا به سليقه ي خودش استايل مي چينه
اگر آدرس سايت و مكاني رو كه ميخواييد تغيير بديد رو قرار بديد بهتر مي تونيم كمكتون كنيم
موفق باشيد
اين دموي قالبي هست كه استفاده ميكنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من قصد دارم به عنوان يه سايت فارسي ازش استفاده كنم ، عنوان ها و نوشته هارو فارسي كردم و فونت رو از Arial به Tahoma تغيير دادم اما قصد دارم سايز فونت رو كوچيك كنم اما نميدونم بايد از كجا اين كار صورت بگيره، از طريق CSS هم جوابي نگرفتم.
من ميخوام:
a: link و hover ميخوام به جاي آبي (كه الان هست) قرمز بشه.
تو قسمت تنظيمات قالب هم تنظيماتي براي تغيير اندازه فونت و رنگ بندي ها وجود نداره.
ممنون
-
-
دوست عزيز متأسفانه قالبي كه شما استفاده مي كنيد تجاريست وما نمي تونيم كمكي بابت كاستومايز كردن اون به شما بكنيم
بهتره از طريق سايت فروشنده اين كار رو انجام بديد
شما با استفاده از افزونه ي فاير باگ مي تونيد قالب هاتون رو inspact كنيد
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)