-
مشکل در نصب بر روی لوکال
با سلام به دوستان
من جوملا بر روی لوکال که می خوام نصب کنم با ارور زیر مواجه می شم
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
مشکل از کجاست ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-18-2011 02:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
دیتابیس خودتون رو به درستی ساختید ؟!
از چه شبیه سازی استفاده میکنید ؟
از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میتونید کمک بگیرید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
بله دیتا بیس رو درست ساختم ! از wamp
-
-
با سلام
دوست عزیز طبق دانشنامه جوملا باید از ومپ ورژن 2 استفاده کنید در ورژن های 2.1 و 2.2 من هم به مشکل برخوردم
پیروز باشید
-
کاربر مقابل از sadegh63 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)