-
می خوام تو جوملا حرفه ای بشم؟
با درود
من چند سالی هست بصورت اماتور با جوملا کار می کنم و قصد دارم تو جوملا حرفه ای بشم . php و mysql رو هم بلدم و با لینوکس و سی پنل هم کار کردم اما می خوام بیام طرف جوملا و ساخت و توسعه قالب و افزونه های جوملا
چطوری و از کجا و با هدف شروع کنم تا پس از مدتی بتونم بگم من جوملا کار هستم
چه چیز هایی لازم هست که یاد بگیرم و ایا منابع و یا کتاب هایی هست که بتونم از شون مثلن ساختن قالب رو یاد بگیرم
ایا میشه به بازار کار برای جوملا حالا چه منفرد و یا در قالب کار برای یک شرکت امید وار بود
میانگین در امد چطور هستش
لطفن یک روند هدف دار برای شروع و رسیدن به سطح حرفه ایی بگید مثلا اول باید با خود ساختار جوملا اشنا بشم و بعد برم سراغ فلان مبحث و الی اخر .... ( یک روند هدف دار )
اگر لطف کنید منابع فارسی و انگلیسی و همچنین کلاس با ادرس سایت معرفی کنید ممنون میشم
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-18-2011 05:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزيز قبل از هر چيز يك توصيه ي دوستانه به شما مي كنم
هر كاري رو كه از همون اول به چشم مادي ببينيد و بخواييد ازش پول در بياريد به نتيجه ي خوبي منجر نميشه و نياز شما رو رفع نمي كنه
جوملا بازار كار خاصي نداره مگر اينكه شناخته شده باشيد مثل خيلي از سايت هاي طراحي قالب جوملا
منابع رايگاني ندارم متأسفانه. اگر هم باشه قطعاً فارسي نيست !! پيشنهاد مي كنم اين كتابها رو مطالعهكنيد و با فريم ورك جوملا آشنا بشيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و منبع رايگان
البته نميشه لينك اين كتابها رو گذاشت( به خاطر تجاري بودنش)
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)