این آدرس سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ینم آر اس اس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ممنون![]()

این آدرس سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ینم آر اس اس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ممنون![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
لینک آر اس اس شما باید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میبود ! اما شما آدرس یک آر اس اس موجود بدون منو را اعمال کردید.
تنها راه حل مشکل شما استفاده از دستورات htaccess و ریدایرکت کردن اون صفحه به صفحه اصلیتون هست.
و تغییر آدرس RSS معرفی شده به گوگل و یا هرجای دیگه و حتی ریدایرکت کردن آدرس این آر اس اس به آر اس اس اصلی !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
خب آقا مهدی چطور آدرس رو درست کنم و چطور ریدایرکت میشه کرد؟!
پیشاپیش ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از اینجا میتونید مطالعه کنید !
اگر مشکلی بود مطرح کنید
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ممنون آقا مهدی ولی نفهمیدم چطور باید آدرس خود آر اس اس رو درست کنم. یعنی چطوری منو براش بسازم.:d
برای اون آدرس نمیشه کاری کرداز اول آدرس رو اشتباه دادید
اما اگر برای صفحاتی دیگر بود میتونستید یک منوی جدید ایجاد کنید و در آیتمهای منوش برای اون صفحه خودتون آیتم منویی رو ایجاد کنید. سپس این منو را بدون هیچ ماژولی در مدیریت ماژولها رها کنید ! آدرس شما بوجود میآمد
الان آدرس آر اس اس قبلی را با همان ریدایرکت به آدرس اصلی خودتون ریدایرکت کنیدباید مشکلتون حل بشه.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام!
میخواستم بگم من هم دقیقاً همین مشکل رو دارم، لطفاً به طور کامل توضیح بدید منظور شما از ساخت منو برای rss سایت چیه چون من کاملاً تازه وارد هستم و حتی از ساخت منو هم سر در نمیارم!
پس لطفاً یه توضیج مفصل بدید تا کامل متوجه منظورتون بشم، ممنون!![]()
این صفحه باید بهم ریخته باشه ، چون مرورگرتون اکسپلور نیست ، این صفحه فقط تو اکسپلور سالمه
فیدبرنر از همین صفحه ی بهم ریخته استفاده می کنه و مطالب جدید رو به عضو هاش می فرسته
مشکلی نداره از نظر من !
سلام
برای حل این مشکل فایل \libraries\joomla\document\feed\renderer\rss.php را باز کنید
و بجای کد زیر
کد زیر را قرار دهید :کد:$feed.= " <link>".str_replace(' ','%20',$url.$data->link)."</link>\n";
یا علیکد:$feed.= " <link>".str_replace(' ','%20',$data->getBase())."</link>\n";
علاقه مندی ها (Bookmarks)