-
نمایش هر موضوع در صفحه اول
سلام
در قالب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که یک نمونه هست مثلا موضوع ورزشی موضوع اقتصادی و چن موضوع دیگه در صفحه اول نمایش داده شده جای تمامی اخبار
میخواستم ببینم چطور میشه مام چند موضوع رو بیاریم جای اخبار که آخرین خبر اون موضوع رو نشون بده در صفحه اول
امید وارد تونسته باشم منظورمو برسونم
ممنون .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-21-2011 07:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
این مورد رو میتونید با افزونه های مثل k2 و یا sobi2 انجام بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
این مورد رو میتونید با افزونه های مثل k2 و یا sobi2 انجام بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام ، ممنون از پاسخ گوییتون
در مازول خوده اخبار جوملا میریم داخل منو صفحه اصلی و اونجا دو ستونه میکنیم ( البته هر موضوع یه مکان به خودش بگیره نمی دونم )
اما میشه بگین در کی دو چطور میشه این کارو کرد من کی دو رو نصب میکنم، میرم مازولها مازول محتویات کی 2 رو میذارم توی یه مکان مناسب اما اخبار این شکلی در نمیاد شکل این ساتی که گفتم قالبی که دارم تم برای k2 هم داره اما شکل اخبار تقریبا شبیه همون شکل جوملاست اینجور دو ستونه و هر موضوع یه جا برا خودش بگیره نداره اگه جواب بدین واقعا ممنون میشم
-
-
شما باید در k2 مطالب رو در قالب ماژول ها به صورت تیتر وار در مکان مناسب قرار بدید
برای این که منظور بنده رو بهتر متوجه بشید
همین سایتی که برای نمایش قرار دادید به انتهای ادرس index.php?tp=1/ اضافه کنید متوجه خواهید شد
بعد از ساختن مجموعه ها در k2 از افزونه های k2 باید برای نمایش کمک بگیرید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما باید در k2 مطالب رو در قالب ماژول ها به صورت تیتر وار در مکان مناسب قرار بدید
برای این که منظور بنده رو بهتر متوجه بشید
همین سایتی که برای نمایش قرار دادید به انتهای ادرس index.php?tp=1/ اضافه کنید متوجه خواهید شد
بعد از ساختن مجموعه ها در k2 از افزونه های k2 باید برای نمایش کمک بگیرید
شاد و سلامت در پناه ایزد
عذر میخوام مجداداً
در مورد "افزونه های k2" برنمایش من به قسمت مدیریت مازولها رفتم ماژول محتوای کی 2 رو فعال کردم مثلا برای مثلا همون سایت خبری برای ورزشی یه بار مازول رو در منطقه فرض 19 گذاشتم . یه بار دیگه این ماژول رو ساختم این بار برای فرهنگی باز در منطقه 19
حالا چیزی که تحویل گرفتم خبر ورزشی یه کادر زدر هم داره میخوام دقیقا مثل همین سایته یه چیز شیک باشه این که در صفحه اول افتاده کادر زرد داره زیاد جالب نیست
-
-
بنده قالب سایت شما رو ندیدم
ولی احتمال قریب به یقین این مورد زردی که میگید مربوط به قالب سایت شما هست
و موردی که میگید شیک بشه دیگه بسته کار و تجربه شما داره
راه حل همینه > باید کمی کار کنید تا فرم دلخواه خودتان رو بدست بیاورید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)