-
سوال در مورد نصب بر روی لوکال
با سلام
من موقع نصب افزونه بر روی جوملا با این ارور مواجه می شم ! می دونم که باید در فایل php.ini تغییر بدم , ولی دقیقا نمی دونم چه کدی رو باید تغییر داد
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\wamp\www\Joomla\libraries\joomla\filesystem\fol der.php on line 428
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-30-2011 09:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
مشکل در برقراری ارتباط
با درود
من وقتی می خوام به لوکال وصل شم و تو مرورگر تایپ می کنم localhost پیغام It's Work رو میگیرم.
با نرم افزارهای Wamp Server و xampp تست کردم جفتشون این پیغام رو میدن. و نمیذارن جوملا رو نصب کنم
چه کار کنم مشکلم از کجاست؟
-
-
سلام
نرم افزار xampp رو که نصب می کنید سه تیک فعال سازی اون رو هم بزنید فکر نکنم به مشکل بر بخورید
از لینک زیر استفاده کنید ببینید چی میشه
127.1.1.1
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
pouria1980
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
من موقع نصب افزونه بر روی جوملا با این ارور مواجه می شم ! می دونم که باید در فایل php.ini تغییر بدم , ولی دقیقا نمی دونم چه کدی رو باید تغییر داد
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\wamp\www\Joomla\libraries\joomla\filesystem\fol der.php on line 428
جواب سوال منو کسی نمی دونه ؟؟
-
-
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in public_html/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 395
Are you getting this error while installing any components,modules,plugins or template??
Well,this is all because of your max_execution_time settings in your PHP.INI file in your server's root folder.
It contains all the PHP Configuration for your server. You can also check from from here,
ADMIN PANEL > HELP> SYSTEM INFO > PHP CONFIGURATION > max_execution_time
If that is set to 30 seconds,then its obviosu that,you are going to get that error whiel installing any extension via Joomla Installer.
So,here is the solution,
Goto your PHP.INI file and edit it .
Goto the line max_execution_time and make it 60 or 90 or 120,whatver you like.
Just make sure,you dont leave it as 30. LOL!
Now you can try installing stuffs via Joomla Installer and that should work perfectly.
Sometime,it happens that,what you make the changes at your PHP.INI ,it doesnt gert reflected.
It happens with many Web Hosts,as normal users are not given permissions to edit it.
So in this case,you can just contact your web host and ask them to set your max_execution_time in PHP.INI to 60 seconds
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
زمانی که یک دستور مدت زمان مشخص شده در فایل php.ini تنظیمات را بیشتر بگذراند بطور خودکار از ادامه خارج میشود !
عموماً پردازشگرهای ضعیف و یا زیر فشار زیاد با این خطا روبرو میشوند !
اگر لوکال هستید که طبق مراحلی که دوستمون گفتند تغییر بدید و زمان را افزایش دهید !
اگر سرور هستید موضوع را با مدیر سرور در میان بگذارید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)