-
راهنمای جوملا قسمت مدیریت
به نام خدا
ضمن عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما عزیزان و تشکر از زحمات شما برای جوملا فارسی
چطور می تونم راهنمای داخل خود مدیریت سایت جوملایی ام رو فعال کنم و به جای اینکه راهنما از سایت جوملا بخونه از راهنمای داخل خود سی ام اس جوملا بخونه.
به صورت پیش فرض از این آدرس میخونه:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من دارم راهنمای داخل خود سی ام اس رو فارسی میکنم ولی نمی دونم چطوری فعال کنم تا کاربر بتونه از این راهنمای فارسی استفاده کنه همش میره به سایت انگلیسی جوملا
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-21-2011 10:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما باید به root سایت تان مراجعه کنید
و فایل configuration.php برای ویرایش باز کنید
سپس متغیر $helpurl را پیدا کنید
کد:
var $helpurl = 'http://www.YOURURL.com';
شما میتوانید به جای http:// www . your url.com نام هر آدرس دیگری که میخواهید را بنویسید
-
-
با تشکر از راهنمایی مفید شما ،الان درست شد فقط ی مورد که هست باید چیکار کنم که فهرست سمت چپ راهنمای جوملا هر کدوم صفحه خودش باز بشه،الان رو هر کدوم از اونها که کلیک میشه همون صفحه شروع راهنما رو نشون میده و صفحه خود اون عنوان رو نشون نمی ده؟ باید چه کدی به آخر آدرس اضافه کنم تا لینکه ها ی دیگه هم صفحات خودشون باز بشه.
بسیار ممنون
-
-
با سلام
تو بخش مدیریت مطالب اعداد رو فارسی تایپ میکنه ولی تو خود سایت انگلیسی نمایش داده میشه .
من رو هاست لینوکس جوملا رو نصب کردم . ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
-
-
دروود
ادرس سایت رو قرار بدید !
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام و وقت بخیر و ممنون از توجه شما
من راهنمای سایت رو طبق راهنمایی دوستان فعال کردم که از داخل خود هسته بخونه ولی یک مشکلی که پیش اومده هر قسمت از سایت که راهنما رو میزنم بجای باز شدن راهنمای مربوط به اون قسمت دوباره همون صفحه اول راهنما باز میشه، چه کدی اضافه کنم تا درست شود.
ممنون
-
-
وقتتان به خیر
آدرس سایت من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته تازه نصبش کردم و دارم روش تغییرات انجام میدم .
نمی دمنم ربطی به قسمت تنظیمات php داشته باشه یا نه چون موقع نصب پیش فرض نمایش پیام های خطا های روی هاست من روشن بود در حالی که توصیه جوملا رو خاموش بود . البته من نمیدونم چطور و از کجا باید نمایش پیام های خطا رو خاموش کنم . در ضمن یه مشکل دیگه هم که داره اینکه تو قسمت نوشتن مطلب جدید یا ویرایش آن گزینه های مربوط به تنظیمات فونت (نوع ، رنگ ، اندازه ، ... ) رو نداره .
با تشکر از شما دوست عزیز
-
-

نوشته اصلی توسط
boloor
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتتان به خیر
آدرس سایت من
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته تازه نصبش کردم و دارم روش تغییرات انجام میدم .
نمی دمنم ربطی به قسمت تنظیمات php داشته باشه یا نه چون موقع نصب پیش فرض نمایش پیام های خطا های روی هاست من روشن بود در حالی که توصیه جوملا رو خاموش بود . البته من نمیدونم چطور و از کجا باید نمایش پیام های خطا رو خاموش کنم . در ضمن یه مشکل دیگه هم که داره اینکه تو قسمت نوشتن مطلب جدید یا ویرایش آن گزینه های مربوط به تنظیمات فونت (نوع ، رنگ ، اندازه ، ... ) رو نداره .
با تشکر از شما دوست عزیز
دوست گرامی ضمن خدا قوت، من این تاپیک رو زدم تا در مورد راهنمای جوملا بحث بشه که در قسمت های مختلف جوملا هست ، این سئوال شما با این موضع میخونه؟ بحث اصلی ما رو منحرف کردید همینجور رو زمین موند.
-
-

نوشته اصلی توسط
sisto
با تشکر از راهنمایی مفید شما ،الان درست شد فقط ی مورد که هست باید چیکار کنم که فهرست سمت چپ راهنمای جوملا هر کدوم صفحه خودش باز بشه،الان رو هر کدوم از اونها که کلیک میشه همون صفحه شروع راهنما رو نشون میده و صفحه خود اون عنوان رو نشون نمی ده؟ باید چه کدی به آخر آدرس اضافه کنم تا لینکه ها ی دیگه هم صفحات خودشون باز بشه.
بسیار ممنون
به کد لینک تان
را اضافه کنید
یا از قسمتی که لینک میدهید گزینه
باز شده در صفحه جدید
open in new window
را انتخاب کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
boloor
با سلام
تو بخش مدیریت مطالب اعداد رو فارسی تایپ میکنه ولی تو خود سایت انگلیسی نمایش داده میشه .
من رو هاست لینوکس جوملا رو نصب کردم . ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
شما باید پلاگین gnumber را جستجو کنید بعد از دانلود آنرا در جوملا نصب کنید
و از مدیریت پلاگین ها فعالش کنید تا مشکلتان حل شود
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)