سلام خدمت همگی
من عضو تازه واردی هستم که با مدیریت محتوای نیوک کار میکردم
حالا میخوام ببینم اگه بخوام سیستم جوملا نصب کنم برتری های اون نسبت به بقیه سیستم ها چیه
تالار هماهنگ با جوملا چیه؟
پشتیبانی تا چه حدی هست
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام خدمت همگی
من عضو تازه واردی هستم که با مدیریت محتوای نیوک کار میکردم
حالا میخوام ببینم اگه بخوام سیستم جوملا نصب کنم برتری های اون نسبت به بقیه سیستم ها چیه
تالار هماهنگ با جوملا چیه؟
پشتیبانی تا چه حدی هست
ممنون میشم راهنماییم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
پیشنهاد میکنم ابتدا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید
سپس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]و همچنین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید
به عنوان افزونه جوملا میتونه در درون خودش تالار داشته باشه ولی اگر بخواهید تالار قوی داشته باشید میتونید با انجمن ساز یک تالار قوی ایجاد کنید و ارتباط بر قرار کنید
در این انجمن پشتیبانی به طور کامل انجام میشه و این تیم افتخار این رو داره که بهترین مترجم جوملا در ایران باشه
جوملا در اخرین جشنواره cms ها به عنوان یکی از بهترین ها برگزیده شد ! و سایتهای مهمی با جوملا بنا شده مانند سایت برج ایفل و سایت دولت ایران و سایت بانک سرمایه و ...
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام ممنون ازتون
من مقاله های شما رو مطالعه کردم
الان در حال خوندن کتاب جوملا هستم
این کتاب نصب جوملا رو هم توضیح داده ولی من کار با پایگاه داده های هاست رو زیاد بلد نیستم
الان جوملا 1.7 رو توی هاستم اپ کردم و اماده نصب هست
در کنار اون نیوک روی هاست نصب هست
میخوام ببینم مشکلی پیش نمیاد اگه کنار هم نصب باشن این 2تا
اگه اشکالی نداره ادامه بدم برای نصب جوملا
سلام
اگر توي پوشه هاي جداگانه اي بريزيد مشكلي نخواهد داشت.
ديتابيس ها هم جدا باشند ديگه هيچ ارتباطي با هم ندارند و با خيال راحت مي تونيد از هر دوي اونها استفاده كنيد.
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)