-
پاسخ : برنامه تلویزیونی فنون شرقی
محمد آقا و mmra عزيز سلام
من هم مثه شما برنامه تلويزيونی ايشون را ديدم ولی من و شما از دو زاويه مختلف اون رو ديديم شايد بدليل آنکه من ايشون رو می شناختم و شما نه . من حسين مشکاتيان مدير عامل يه شرکت نرم افزاری در زمينه اوپن سورس هستم ( عمدتا زوپس کار می کنيم و الحمدالله خيلی هم موفقيم ) و واقعيت امر اينست که تاپيک شما را از طريق گوگل بصورت اتفاقی وقتی در حال سرچ کردن مطلب راجع به برنامه فنون شرقی بودم پيدا کردم . بسيار متاسف شدم از اينکه عجولانه قضاوت کرديد. در فاروم مامبولرن عضو نبودم سريعا عضويت ثبت کردم جوابی بنويسم.
اون آقای دکتری که شما بی رحمانه به باد انتقاد گرفتيد . يکی از اساتيد دانشگاهی من در چند سال پيش هستند (يک استاد جوان ، با سخاوت و باسواد ). اسم ايشون مهندس مجتبی لطفی هست ايشون فارغ التحصيل دانشگاه صنعتی شريف در رشته نرم افزار هست بر خلاف تصور شما بسيار قانع و شريفه من دل خوشی از استاد های دانشگاهم ندارم ولی آقای مهندس لطفی از کسانی بود ن که هنوز دوستشون دارم و من هم مثل همه شاگردانشون ، موفقيت های شرکتم را مديون راهنمايي های بی چشم داشت ايشون در زمينه اوپن سورس در سر کلاس های درس می دانم ايشان در روزهایی که کسی حتی نمی دونستphpnuke چه جوونوريه ! يا سايت های زوپسی ، لافريی ، مامبویی ، جوملایی از نوع ايرانی هنوز فعال نشده بود در سرکلاس هايشان CMS و اوپن سورس را سخاوتمندانه تدريس می کردن ايشان سر درس 3 واحدی مهندسی اينترنت در کلاس بجای ياد دادن يک مشت تگ احمقانه HTML ، دو CMS بزرگ XOOPS و Liferay را کاملا تدريس کردند ، چيزی که در سر کلاس های دانشگاهی عمرا عمرا توقعش رو نداری . من از طريق ايميل آدرس اين تاپيک را برای ايشان فرستاده ام اميدوارم خودشون هم جواب دهند.
تقصير شما نيست . ما ايرانی ها ( خودمو عرض می کنم) ذاتا حسود و عاشق تخريب هستيم همين اينترنت را سرچ کنيد ببينيد چند نفر را به لجن کشيديم. ذاتا دوست داريم آدم هايی مثل لطفی را پايين بکشيم بقال سرکوچه رو بفرستيم بره استاد دانشگاه مون بشه بره مدير مون بشه مجری تلويزيون مون بشه دکترمون بشه اون وقت تا کمر واسه همون بقالی که مفت مفت دکترش کرديم تا کمر تعظيم می کنيم و صدبار آقای دکتر آقای دکتر به خيکش می بنديم واقعا خسته نباشيم شما ملاحظه کنين چند تا از اين سايت هایی که داعيه اوپن سورس شون گوش فلک رو کر کرده داره توسط چه کسانی اداره ميشه يا فوق ديپلم کشاورزيه طرف يا خياطی خونده يا ... به همين ها هم افتخار می کنيم بگيم دکتر اصلا نسخه های اين ها رو دوست داريم برامون بپيچن
چند نکته در پايان می گم سرتون رو در نميارم اول اينکه مجوز GNU/GPL هيچ جا شما رو محدود نمی کنه که اون نوشته رو از زير نرم افزارتون برداريد يا بر نداريد . دوم اينکه اگه واقعا هدفت گسترش حرکت اوپن سورس تو کشوره الان که تلويزيون به اين سمت کشيده شده اين حرف های عجيب غريب ديگه چيه ثالثا حرف های من به نظر مياد هيچ تغييری در انديشه های بنيادی شما ايجاد نخواهد کرد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-16-2007 10:49 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)