سلام...من میخواهم در سایتم بدون اینکه از آنجاهایی که امکان ارسال پیامک می دهند، قابلیتی در سایتم ایجاد کنم که از خود سایت پیامک ارسال کنم برای دیگران و دسته بندی کنم و از این چیزها...چنین امکانی وجود دارد ؟؟؟

سلام...من میخواهم در سایتم بدون اینکه از آنجاهایی که امکان ارسال پیامک می دهند، قابلیتی در سایتم ایجاد کنم که از خود سایت پیامک ارسال کنم برای دیگران و دسته بندی کنم و از این چیزها...چنین امکانی وجود دارد ؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام.... دوست عزیز متشکر از پاسختون... میشه لطف کنید و در موردش توضیحی بدهید ..چه امکاناتی را در اختیار قرار می دهد...
میدونید منظور من از این درخواست این بود که یکی به من گفت نمی خواهم از شرکت های ارائه دهنده پیامک اشتراک بگیرد...میخواهد در خود سایت قابلیتی ایجاد کند که همان کاری که آن شرکت ها می کنند ما در خود سایتمان داشته باشیم...
این موردی که شما فرمودید چی هست و چه کارهایی می کند
سلام
بهمراه پنلي كه مي خريد يك سري كدهاي api به شما داده ميشه كه مي تونيد با استفاده از اونها اس ام اس بفرستيد.
اين كدها براي هر شركت به يك شكل هستش و معمولاً بهمراه يك كتابچه ي راهنما پنل رو بهتون ميدن
در هر حال نياز به تغيير كد خواهيدداشت
موفق باشيد
سلام...دوست عزیز نمی دونم منظورم را متوجه شدید یا نه ؟؟؟
اول اینکه من نمیخواهم از شرکت های ارائه دهنده اس ام اس، اس ام اس خریداری کنم ...بلکه می خواهم با استفاده از یک ماژولی کامپوننتی چیزی... در سایت جوملاییم خودم این امکان را درست کنم ؟؟؟؟حالا اون ماژول یا کامپوننت وجود دارد؟؟ چی هست ؟؟؟ نحوه کار باهاش چطوره ؟؟؟ چطور میشه استفاده کرد ازش؟؟؟یعنی شارژ پولیش و این حرفاش چطوری میشه ؟؟؟متشکر
برای ارسال اس ام اس شما نیاز به یک سری مخاطب و متنی که تمایل دارید ارسال شه و ... دارید + دستگاه یا مودم ارسال دسته جمعی اس ام اس ها و شارژ آن (هیچ کامپوننتی به تنهایی قادر به ارسال اس ام اس نیست)نوشته اصلی توسط m.hossein [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این افزونه براتون فراهم کردن مواردی که برای ارسال نیاز دارید رو انجام میده به علاوه یک سری کارهای مورد نیاز مثل دسته بندی مخاطب ها گروه بندی و ...
شما باید با در اختیار گذاشتن این اطلاعات در اختیار شرکتی که قرار است اس ام اس ها رو براتون ارسال کند قادر به انجام این کار خواهید بود
ویرایش توسط shmata : 12-22-2011 در ساعت 08:42 PM
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط m.hossein [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این افزونه باید برای شما نوشته شود و بعد باید api از یکی این شرکت های ارئه دهنده خدمات ارزش افزوده پیامکی دریافت کنید و سپس اقدام به ارسال اس ام اس نماید
راه دوم استفاده از پنل ارسال اس ام اس با لوگو و کپی رایت اختصاصی به نام سایت جوملایتان است
پنل شرکت ما تمامی این امکانات + دهها امکان دیگر دارد که با کپی رایت و لوگو اختصاصی خدمتتان عرضه می شود و شما می توانید مثل بقیه سایت به نام شرکتتان ارائه ی خدمات بدهید و آن را به جوملا متصل کنید
برای دیدن دمو می توانید به آدرس زیر مراجعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
user&pass:smstarsim
علاقه مندی ها (Bookmarks)